Horoscop 29 martie 2021. Noroc în afaceri şi bucurie în dragoste

 Horoscop 29 martie 2021. Noroc în afaceri şi bucurie în dragoste
0Shares

Horoscop 29 martie 2021. Astrologii întrevăd veşti bune pentru unii nativi ai zodiacului, mai ales din punct de vedere zodiacal, scrie SHOK.md, cu referire la observatornews.ro.

Horoscop 29 martie 2021 Berbec

Poate fi greu să acţionaţi în baza raţiunii în această zi, dragi Berbeci. Este o zi minunată pentru a vă cufunda în creativitate sau pentru a purta discuţii de natură sentimentală cu persoana iubită. Cu multă răbdare, înţelegere şi bunătate veţi reuşi să treceţi peste toate problemele apărute în ultima vreme în viaţa voastră amoroasă. În afaceri aveţi mare noroc, s-ar putea să avansaţi din punct de vedere sentimental.

Horoscop 29 martie 2021 Taur

Taur îşi dovedesc luni puterea de muncă şi capacitatea de a obţine un post superior în compania în care lucrează. Vreţi să demonstraţi celor din jur că sunteţi capabili de proiecte uimitoare, inovatoare, deoarece luna Balanță care caută echilibru vă îndreaptă atenția asupra locului în care slăbiciunea trebuie să fie eliminată. Este o zi ideală pentru a face tot ce vă stă în putinţă pentru a vă crea o carieră în domeniul visat, dar aveţi grijă la mesajele mixte dintre prieteni și colegi, s-ar putea ca cineva să plănuiască un act de trădare asupra voastră

Horoscop 29 martie 2021 Gemeni

Gemenii se gândesc la prea multe lucruri astăzi, aşa că mintea lor va fi în toate direcţiile. Încercaţi să luaţi o pauză, să vă eliberaţi de stres şi să uitaţi de toate proiectele în derulare măcar pentru scurt timp. Relaxaţi-vă, încărcaţi-vă bateriile cu energie apoi reveniţi în forţă pentru a le demonstra celor din jur că sunteţi capabili de lucruri măreţe. Spre seară primiţi o veste foarte bună în dragoste, cineva special s-a gândit la voi.

Horoscop 29 martie 2021 Rac

Nativii Rac sunt îndrăgostiți de spațiul în care locuiesc și pun casa pe primul loc atunci când vine vorba de invesiții. Știi că este foarte important pentru tine să fii mereu conectat cu locul în care îți petreci cel mai mult timp, așa că te gândești serios să te apuci de o redecorare, o reorganizare sau pur și simplu să faci o curațenie în profunzime. Astfel de activități te relaxează și te încarcă cu multă energie.

Horoscop 29 martie 2021 Leu

Imaginația îi va purta pe nativii Leu prin locuri la care visează de ceva vreme să ajungă. Dorința de a face scufundări și de a găsi comori pierdute pe care le ascunde fundul oceanului reflectă starea ta emoțională dezechilibrată. Te pierzi în detalii și întrebări la care nu găsești răspuns și fugi de problemele relației amoroase. Adoptă un stil de comunicare mai blând și rezultatele nu vor întârzia să apară.

Horoscop 29 martie 2021 Fecioară

Nativii zodiei Fecioară obișnuiesc, adesea, să fie de ajutor oamenilor din jur, chiar dacă asta înseamnă ca ei să piardă ceva. Este foarte important să fii atent pe cine alegi să ajuti, s-ar putea să aibă îndoieli în privința acțiunilor tale si să ia amploare un conflict fără precedent. Încearcă să fii mai atent și cu persoana iubită și nu-i mai neglija cerințele. Pui în pericol ceea ce te-ai chinuit să construiești foarte mult timp.

Horoscop 29 martie 2021 Balanță

Nativii Balanţă se sacrifică astăzi pentru alte persoane. Cu ajutorul energiei de care daţi dovadă ajutaţi alte persoane să rezolve numeroase probleme. Totuşi, aveţi grijă la nivelul de energie. Nu ar fi bine să vă treziţi, spre seară, că aveţi probleme din cauza epuizării. Timpul liber, indiferent de cât de puţin e, trebuie să-l dedicaţi unei pasiuni mai vechi.

Horoscop 29 martie 2021 Scorpion

Scorpionii au, astăzi, nevoie de mai multă intimitate decât de obicei. Este puţin probabil să aveţi chef de afaceri sau de întâlniri, astfel că vă îndreptaţi atenţia spre timpul petrecut alături de familie. Nu aveţi prea multă energie pentru a vă bate capul cu lucruri inutile şi nici chef să vă împărtăşiţi sentimentele ascunse cu alte persoane în afară de partenerul de viaţă.

Horoscop 29 martie 2021 Săgetător

Săgetătorii sunt în pericol, astăzi, de a se implica într-un conflict cu o persoană apropiată. Există riscul de a se arunca multe cuvinte grele. Încercaţi să daţi un exemplu, să întoarceţi şi celălalt obraz şi să treceţi peste momentele mai dificile. Este important să analizaţi impactul avut de conflictul respectiv şi să vedeţi dacă se pune problema să renunţaţi la o relaţie din cauza unui astfel de incident.

Horoscop 29 martie 2021 Capricorn

Pentru unii Capricorni, luni este ziua în care se vor confrunta cu probleme serioase. Ori banuiești că partenerul de viaţă te înşeală, ori te cerţi cu şeful la serviciu şi rişti să fii dat afară. Sfatul astrelor pentru tine este să fii calm şi să încerci să aduni toate informaţiile necesare, înainte de a te implica într-o confruntare. Chiar dacă te simți trădat, s-ar putea să fie vorba doar despre aparențe. Mai ai răbdare şi aşteaptă momentul prielnic, optim.

Horoscop 29 martie 2021 Vărsător

Luni, unii Vărsători pot avea parte de o întâlnire neprevăzută care le-ar putea schimba radical viața. Ai tendința să te entuziasmezi și acest lucru este bun, însă nu forţa lucurile, destinul îşi va urma cursul firesc. Foarte important, astăzi, fii foarte atent la persoanele cărora le încredințezi anumite secrete. Unii pot să folosească informațiile pentru a-ți face rău. E bine să ai încredere în oameni, însă fii cu mare băgare de seamă. Seara, persoana iubită te va surprinde cu o propunere neobișnuită.

Horoscop 29 martie 2021 Pești

Peștii vor avea parte de o primă zi de săptămână liniștită, fără probleme. Sfatul astrelor pentru tine este să ieși puțin din rutină, din zona de confort. În plan profesional, poate să apară o oportunitate grozavă, așa că urmărește indiciile și semnele pe care ți le trimite Universul. În cuplu, evită discuțiile în condradictoriu, un mic bulgăre de zăpadă se poate transforma într-o adevărată avalanșă.

0Shares

Gritco Adriana

https://shok.md/