Horoscop 3 mai 2022. Berbecii sunt cu capul în nori, Leii sunt în centrul atenţiei

 Horoscop 3 mai 2022. Berbecii sunt cu capul în nori, Leii sunt în centrul atenţiei

Horoscop 3 mai 2022. Astrologii au veşti bune şi întrevăd surprize furmoase pentru unii nativi ai zodiacului, scrie SHOK.md. cu referire la observatornews.

Horoscop 3 mai 2022 Berbec

Berbecii sunt susţinuţi pe în plan relațional. Găsiţi soluţii pentru parteneriatele care vă dădeau bătăi de cap, indiferent dacă vorbim de afaceri sau de iubire, spun astrele.

Horoscop 3 mai 2022 Taur

Taurii își doresc o schimbare! S-ar putea să încheiaţi un parteneriat sau o afacere care nu mai mergea. De la voi trebuie să vină schimbarea, aşa că…prindeți curaj și căutați alte metode.

Horoscop 3 mai 2022 Gemeni

O zi productivă pe zona financiară, afacerilor şi cumpărăturilor când vorbim de Gemeni. Puteţi obţine rezultate excelente, numai că trebuie să fiți mai hotărați în alegerile voastre.

Horoscop 3 mai 2022 Rac

Racii stau foarte bine în zona relațiilor, a comunicării şi parteneriatelor. Sunteţi ambițioși, iar asta vă poate ajuta să renunţaţi la obiceiuri nefavorabile.

Horoscop 3 mai 2022 Leu

Nativii Leu au de rezolvat probleme familiale sau ceva legat de niște documente privind viaţa personală. Vorbiți deschis şi cereţi sfaturi dacă aveţ nevoie.

Horoscop 3 mai 2022 Fecioară

O veche poveste de iubire le bate la ușă Fecioarelor, așa că…este posibil să aveţi sentimentul de deja-vu. Alegeţi cu inima, dar nu uitaţi de minte!

Horoscop 3 mai 2022 Balanţă

Este un moment prielnic pentru Balanțe, să se ocupe de proiectele care ţin de planul profesional. Aveți multe sarcini de îndeplinit, dar le veţi finaliza cu brio.

Horoscop 3 mai 2022 Scorpion

Investițiile sunt în prim plan pentru Scorpioni. O femeie vă ajută să luați o decizie importantă legată de o viitoare afacere, fie că vorbim de persoana iubită, o colegă sau prietenă.

Horoscop 3 mai 2022 Săgetător

Săgetătorii sunt avantajați în plan financiar. Dacă aveți de reglat anumite chestiuni, nu le mai amânați. Achitați tot ce aveți de plătit iar mai târziu vă puteți face pe plac, ieșind la cumpărături.

Horoscop 3 mai 2022 Capricorn

Este un moment prielnic pentru Capricorni să se înscrie la cursuri de dezvoltare personală. Dacă încă nu v-ați convins că astrele vă susțin, documentați-vă.

Horoscop 3 mai 2022 Vărsător

O femeie le crează tensiuni Vărsătorilor. Exprimați-vă punctul de vedere, pentru că, în acest caz, tăcerea va fi un dezavantaj.

Horoscop 3 mai 2022 Peşti

Iar Peștii cer sfaturi celor dragi în legătura cu o afacere nouă. Este un moment propice să ieșiți din zona de confort și să arătați lumii ceea ce puteți.

Maria Palade

https://shok.md/