Horoscop 5 februarie 2022: Gemenii trebuie să-i evite pe invidioși

 Horoscop 5 februarie 2022: Gemenii trebuie să-i evite pe invidioși
0Shares

Horoscopul zilei de 5 februarie 2022 spune că Gemenii nu trebuie să lase invidia celor din jur să îi tragă în jos de la îndatoririle sau proiectele pe care le au în plan, scrie SHOK.md cu referire la catine.ro.

Leii nu trebuie să lase pesimismul să intefereze cu capacitatea lor de a se bucura de lucrurile din jur. Universul este dispus să îi ajute, să îi ghideze, dar nativii acestei zodii trebuie să aibă încredere în direcțiile trasate de astre.

Horoscopul zilei de 5 februarie 2022

Horoscopul zilei de 5 februarie 2022 spune că astrele sunt mereu alături de nativii zodiacului. Singura problemă este ca zodiile să aibă încredere în intuiția lor și să ia mereu cele mai bune decizii. Timpul este singurul care poate decide momentul oportun pentru fiecare activitate în parte.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Trebuie să te odihnești azi. Luna în Berbec se înfruntă cu Venus. Ai de recuperat mai multe ore de somn, lucru care se va resimți pe parcursul săptămânii viitoare dacă nu rezolvi acum. Încearcă să stabilești limite cu prietenii și familia, astfel încât să poți rămâne concentrată pe sarcini și responsabilități importante. Astrele te vor ajuta să iei decizii financiare inteligente.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nu reușești să-ți amintești visele urâte pe care le-ai avut noaptea trecută, lucru care este rezultatul interacțiunii Lunii cu Venus. S-ar putea să te simți mai nervoasă decât de obicei, dar încearcă să nu răsfrângi aceste frustrări asupra celor mai apropiate persoane. Vei începe să primești îndrumări din partea Universului în această după-amiază, când destinul tău se conectează cu Pluto transformator. Fii atentă la sentimentele tale în următoarele zile, deoarece acestea îți vor oferi informații importante despre cum ar trebui să procedezi cu viața ta, mai ales când vine vorba de problemele din relația de cuplu.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Încercă să nu lași invidia celorlalți să te tragă în jos, chiar dacă răspândesc informații greșite despre tine. Prietenii tăi vor putea vedea dincolo de minciunile celor care vorbesc urât despre tine. Din fericire, lucrurile se vor schimba în favoarea ta în această după-amiază, când Luna are o legătură cu Saturn. Cei care te iubesc vor face un scut în jurul tău și te vor ajuta să treci peste această perioadă dificilă, spune horoscopul zilei de 5 februarie 2022.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Încercă să nu lași munca să te împiedice să ai parte de un weekend relaxant. Luna în Berbec formează un aspect neplăcut pentru Venus. Fă tot posibilul pentru a evita mesajele text, apelurile sau e-mailurile legate de muncă. Dacă nu iei atitudine, vei ajunge să ai conflicte cu prietenii sau cu o persoană importantă din viața ta. Acest climat cosmic te va ajuta să te impui în cercul de prieteni. Trebuie să te simțiți confortabilă cu tine și să ai mai multă încredere în ceea ce spui și faci.

Leu: 23 iulie – 22 august

Încearcă să nu lași pesimismul să interfereze cu capacitatea ta de a găsi bucuria, în timp ce Luna în Berbec se înfruntă cu Venus. Intuiția ta ar putea fi, de asemenea, lovită în acest timp, mai ales dacă nu ești dispusă să crezi că Universul vrea să te ghideze. Din fericire, aceste vibrații se vor diminua pe măsură ce ziua se derulează, iar Luna are legături cu Saturn și Soare. Acest climat cosmic te va ajuta să îți umpli inima cu dragoste. Înainte de sfârșitul zilei, încearcă să faci puțină magie cu lumânări în camera ta, iar partenerul se va simți măgulit.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

S-ar putea să te simți nemulțumită de imaginea ta în această dimineață. Luna în Berbec formează o legătură dură cu Venus. Încearcă să nu fii prea drastică cu tine și nu te simți vinovată dacă decizi să rămâi în pat mai mult decât de obicei. Din fericire, te vei simți încrezătoare în această după-amiază, când Luna are o conexiune cu Soarele. Aceste vibrații îți vor oferi sprijinul cosmic de care ai nevoie pentru a te transforma în versiunea ta de care ești mândră, deși s-ar putea chiar să obții câteva îmbunătățiri pe parcurs.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Horoscopul zilei de 5 februarie 2022 spune că nu trebuie să te simți vinovată că l-ai dat afară din pat pe partener devreme. Ai nevoie de propriul spațiu. Astrele îți vor aminti și cât de importantă este îngrijirea de sine. Promite să-ți petreci prima parte a zilei recuperându-te după săptămâna lungă de lucru, dar hotărăște-te să te întâlnești cu prietenii și cu iubitul în această după-amiază, când atmosfera este puțin mai prietenoasă. În această seară, Luna în Berbec va aprinde un foc în sectorul diagramei tale care guvernează problemele inimii.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Încearcă să nu dai prea mult din ideile și gândurile ta sau din energia ta celorlalți. Ai putea ajunge să te simți dezamăgită de tot ce ai trăit până acum alături de ei. Prioritizarea sănătății tale ar trebui să fie o prioritate chiar acum. Planeta ta conducătoare, Marte, se înfruntă cu asteroidul vindecător, Chiron. Aceste vibrații ar putea, de asemenea, să te facă să te simți agitată. Încearcă să nu pui prea multă presiune asupra ta și să gestionezi totul deodată.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Încearcă să nu cheltui prea mult azi. Luna în Berbec se înfruntă cu Venus, ceea ce ar putea declanșa cumpărături impulsive. Aceste vibrații ar putea, de asemenea, să te facă să te simți obosită. Nu te simți vinovată dacă decizi să petreci prima parte a zilei în pat. Un prieten are nevoie de ajutorul tău în această după-amiază, când Luna se conectează cu Saturn pragmatic. Conectarea cu prietenii tăi îți va ridica moralul, deși va trebui să te asiguri că ai alături doar oameni pozitivi de la care primești respectul cuvenit.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Gândurile și deciziile se derulează rapid în mintea ta în această dimineață. Asta nu înseamnă că e totul frumos, deoarece Luna în Berbec intră într-o conexiune dură cu Venus. Aceste vibrații ar putea scoate din neatenție o latură răutăcioasă a ta, dar încearcă să nu vorbești la nervi cu cei din jur. Din fericire, te vei simți mult mai bine spre seară, când Luna intră într-o conexiune de susținere pentru stabilizare cu Saturn. Dacă trebuie să-ți ceri scuze pentru cuvintele tale, acum ar fi un moment bun să o faci. Doar asigură-te că îți asumi responsabilitatea pentru acțiunile tale.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Dacă recent i-ai pus pe cei din jur pe primul plan, acțiunile tale te vor ajunge din urmă, datorită unei legături dure dintre Venus și asteroidul vindecător, Chiron. Luna în Berbec se va confrunta, de asemenea, cu Venus, ceea ce ar putea declanșa un colaps emoțional dacă te simți epuizată. Din fericire, această energie se va diminua până după-amiaza, când Luna primește sprijin planetei tale conducătoare, Saturn. Folosește această energie pentru a te reconecta cu lumea din jurul tău.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Încearcă să nu analizezi sau să critici obiceiurile de cheltuieli ale prietenilor tăi astăzi. Luna în Berbec formează un legătură dură cu Venus. Aceste vibrații ar putea, de asemenea, să te pună într-un spațiu competitiv, mai ales în ceea ce privește finanțele. Încearcă să nu cheltuiești în exces pentru a arăta că ai bani. Din fericire, vibrația se va uniformiza în această după-amiază, când Luna are un flux de energie cu Saturn și cu Soarele. Trebuie să te simți în siguranță cu tine, indiferent de câți bani câștigi tu sau oricine altcineva din jurul tău, spune horoscopul zilei de 5 februarie 2022.

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/