Horoscop 6 mai 2022. Iubirea îşi spune cuvântul în viața unor zodii

 Horoscop 6 mai 2022. Iubirea îşi spune cuvântul în viața unor zodii

Horoscop 6 mai 2022. Veşti bune din punct de vedere emoţional din partea anumitor zodii, mai ales în această zi. Iubirea pluteşte în aer!

Berbec

Berbecii ar fi bine să evite conflictele inutile cu persoane importante, părinţii, şefii sau chiar autorităţile. Rămâneţi obiectivi şi încercaţi să nu daţi curs discuţiilor în contradictoriu.

Taur

Şi Taurii ar fi bine să stea departe de subiectele mai delicate astăzi. Oamenii din jur au tendinţa să nu fie de acord cu voi, iar conversaţiile pot deveni emoţionale. Fiţi raţionali, aveţi multă răbdare şi diplomaţie.

Gemeni

Gemenii pot avea de rezolvat anumite chestiuni legate de bani, averi sau relaţia de cuplu. Nu este cea mai bună zi să insistaţi asupra lor, deoarece riscaţi să luaţi o decizie nefavorabilă vouă.

Rac

Irascibilitatea poate fi prezentă în viaţa Racilor. Nu apăsaţi butonul emoţiilor azi. Păstrați-vă energia bună şi nu oferiţi sftauri dacă situaţia nu vă implică în mod direct.

Leu

Nativii Leu riscă să fie mai impulsivi dar şi curioşi astăzi, aşa că… să nu îi surprindă reacțiile mai puțin bune ale celor din jur. Nu aplecaţi urechea discuţiilor ce nu vă privesc, altfel aţi putea crea situaţii jenante.

Fecioară

Iubirea îşi spune cuvântul în viața Fecioarelor. În cazul în care nu aveţi încă pe cineva, astrele vă susţin necondiţionat, aşa că… nu mai aştepaţi şi daţi o şansă unei persoane care vă atrage în mod special.

Balanţă

Balanţele, însă, nu pot evita tensiunile. Obiectivitarea vă ajută să aplanaţi o ceartă, fără să ţineţi partea unei persoane implicate.

Scorpion

Nativii Scorpion sunt destul de sensibili, vulnerabili ş impulsivi în relaţiile cu familia sau colegii.

Săgetător

Planul financiar le dă Săgetătorilor bătăi de cap, însă, încercaţi să evitaţi conversaţiile despre bani, oricât de neînsemnate ar parea.

Capricorn

Capricornii acceptă cu greu criticile. Este posibil ca cei din jur să atinge o coardă sensibilă a nesiguranţei voastre, aşa că… staţi departe de conversaţiile fără sens.

Vărsător

Nativii Vărsător ar trebui să spună ce au pe suflet, şi să nu se abţină să-şi exprime nemulţumirile şi astfel există șansa să le rezolvaţi.

Peşti

Iar Peştii trebuie să depună efort şi răbdare să iasă dintr-un conflict, cel mai probabil legat de organizarea de la serviciu. În cazul în care cineva vă supără, purtaţi o conversaţie deschisă, pentru a duce la bun sfârşit neînţelegerea.

Sursa:observator

Citește și