Jessie J a povestit despre pierderea sarcinii: „Am făcut două ecografii într-o zi și bebelușul murise”

 Jessie J a povestit despre pierderea sarcinii: „Am făcut două ecografii într-o zi și bebelușul murise”
0Shares

În noiembrie 2021, Jessie J a trecut prin cel mai greu moment al vieții sale, după ce a pierdut o sarcină. Aceasta decisese “să devină mamă pe cont propriu”, cu ajutorul medicinei și, deși reușise să rămână însărcinată, bucuria ei a fost de scurtă durată. Acum, la luni bune de la acel moment, artista a povestit despre drama vieții ei, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Invitată la podcastul The Diary of a CEO, Jessie a detaliat clipele trăite în noiembrie 2021 și a povestit cum acea experiență dureroasă a învățat-o mai multe despre dragostea de sine, scrie People.

“Am făcut două ecografii în aceeași zi și, între prima și a doua, bebelușul a murit. Când am ajuns acasă și m-am întins în pat, m-am simțit mai singură ca oricând. Îmi amintesc că stăteam întinsă, știind că sunt acolo, dar de fapt că nu mai eram. Așa am ținut-o o săptămână”, a povestit, cu sinceritate, artista britanică.

Bruneta a povestit că într-o dimineață a simțit că ceva nu era în regulă: “Încă mai aveam grețuri, dar am știut că nu era același lucru”. După prima ecografie făcută în acea zi, Jessie J a primit vestea că bebelușul nu este în regulă și că s-ar putea naște cu o dizabilitate sau o malformație. A plecat plângând de la cabinetul doctorului și s-a decis să meargă să ceară o a doua opinie, însă acolo a aflat că inima bebelușului se oprise.

Jessie J s-a simțit singură după pierderea sarcinii

Cu sufletul greu, dar încă neprocesând ce s-a întâmplat, artista a decis să se țină de programul spectacolelor pe care le avea în perioada următoare și chiar a doua zi a urcat pe scenă. Tot atunci a postat pe Instagram un filmuleț, acum șters, în care le-a povestit tuturor fanilor durerea ei. “L-am pus pentru că nu aveam pe nimeni în brațele căruia să mă arunc”, a mărturisit solista, care a spus că după acest prim spectacol a început să realizeze ce se întâmpla cu adevărat.

“După show m-am urcat în mașină, am ajuns acasă, am închis ușa și am căzut în genunchi. Acela a fost cel mai greu moment din întreaga experiență, cel în care am realizat că, pe lângă cariera mea, să fiu mamă era cea mai mare bucurie a vieții mele. Am fost mereu foarte maternă. Iubesc copiii. Am simțit că am primit tot ceea ce mi-aș fi putut dori, iar apoi cineva mi-a zis că nu pot să am asta”, a recunoscut Jessie.

În ciuda experienței devastatoare, Jessie J crede că motivul pentru care s-a întâmplat a fost pentru că nu trebuia să devină mamă de una singură. “Ar trebui să găsesc pe cineva care-și dorește asta la fel de mult ca mine. Sunt recunoscătoare că am fost gravidă. Mi-a deschis o ușă spre a mă iubi mai mult. Încă procesez totul. Am momente de tristețe intensă și de durere, dar le am și pe cele de încântare știind că nu voi face asta singură”, a mai spus artista cu cinci miliarde de vizualizări pe YouTube.

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/