Horoscopul banilor pentru săptămâna 8-14 noiembrie. Ceva nou îi poate aduce Scorpionul bogăție

 Horoscopul banilor pentru săptămâna 8-14 noiembrie. Ceva nou îi poate aduce Scorpionul bogăție

Ceva nou îi poate aduce Scorpionul bogăție, fie că e vorba de o reorientare profesională, fie un nou loc de muncă.


Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

În această săptămână, s-ar putea să fii nevoit/ă să înfrunți cu curaj unele provocări. Ești indecis/ă și încerci să câștigi timp. Poate ai avut două propuneri profesionale care te interesează și trebuie să iei o decizie acum.

Trebuie să te hotărăști cât mai repede, deoarece niciunul nu va aștepta prea mult după tine.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Săptămâna aceasta ar putea fi perfectă pentru a ajunge la acorduri sau a semna contracte de tot felul. Deci, dacă ai în plan o colaborare de afaceri, acum este momentul ideal.

Ești pregătit/ă să faci o mutare importantă, cu condiția să fi făcut o cercetare atentă înainte. Astfel, nu vei da greș!

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

În ceea ce privește banii, nu vor exista motive de îngrijorare în această săptămână. Se poate să primești o sumă de bani neașteptată, dar pe care o vei cheltui imediat, astfel încât nici nu vei simți vreo schimbare.

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă sau ești nemulțumit/ă de jobul actual, caută cu atenție noi oferte, dar nu numai în domeniul pentru care te-ai pregătit sau activezi. Te poți reorienta spre binele tău!

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Vrei să-i impresionezi pe cei din mediul profesional cu ideile tale. Cu toate acestea, te-ai putea confrunta cu unele eșecuri și piedici: colegi reticenți, un șef sceptic…

Nu te supăra, s-ar putea ca motivul să fie că au alte lucruri de făcut în acel moment, nu pentru că nu te apreciază.

Lupta ta nu trebuie să fie dusă la extremă, deoarece situația ta financiară nu îți creează probleme, de aceea nu insista!

Leu(22 iulie – 22 august)

Pe plan financiar nu o duci rău, dar nici excelent. Menține-te pe poziții, deoarece ar putea apărea unele oportunități și nu ar fi bine să le ratezi.

Nu intra în dispute cu șefii, nu încerca să denaturezi realitatea doar pentru a ieși în față. Ești o persoană muncitoare și ar fi păcat să îți strici imaginea pentru că ești tentat/ă să minți în ideea de a-ți nimici colegii sau partenerii de afaceri.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta vei fi mult prea energic/ă și agitat/ă pentru cei din jur. O mulțime de idei îți trec prin cap și devii destul de obositor/oare pentru ceilalți.

Chiar dacă ești îngrijorat/ă de situația ta financiară, nu trebuie să acționezi cu disperare. Poți ieși din colaps doar dacă ai mintea limpede și acționezi rațional.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Visezi să câștigi la loto, dar nu joci. Atitudinea ta pasivă te trage în jos, iar situația financiară actuală chiar nu îți permite acest lucru.

Strâmtorările economice te îndeamnă la acțiune, la practică.

În mediul profesional, vei simți o mare încredere în tine, dar și un val neașteptat de furie. Poate, în sfârșit, vei primi o veste bună.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

La locul de muncă, nu face totul singur/ă. Deleagă din sarcini, astfel încât toată lumea să participe și să merite să-și primească recompensa financiară.

În acest moment, ar trebui să faci loc noutății. Dacă te-ai săturat să faci același lucru din nou și din nou, nu ezita să treci la un alt job sau o activitate diferită.

Imaginația te ajută să cauți constant pentru a descoperi o lume necunoscută. Lasă această dorință să te ghideze în aceste zile și chiar te poți îmbogăți în viitorul apropiat.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Timiditatea și fragilitatea ta te împiedică să fii realist/ă în relațiile tale sociale și profesionale. Un sfat, fii atent/ă la tine. Nu te lăsa ghidat/ă de sentimente, bazează-te pe capacitatea ta de a discerne.

Dacă urmezi toate aceste sfaturi, situația ta financiară va avea și ea de câștigat.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Săptămâna aceasta, starea ta de spirit pare să fie puțin instabilă. Acest lucru se datorează, fără îndoială, unui sentiment trecător de inutilitate la locul de muncă.

Mai mult ca oricând, simți că ceea ce faci tu nu dă roade și te frustrezi, deoarece presiunea și nevoia de a câștiga mai mulți bani este destul de mare.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Nu vei întâmpina probleme cu banii în această săptămână, dar nu se poate spune că situația ta financiară este una roz.

Din fericire, îți poți acoperi cheltuielile, dar nu ai suficienți bani cât să îți faci unele plăceri. Încearcă să nu cedezi tentației de a te împrumuta pentru mofturi.

Pești(19 februarie – 20 martie)

Dacă se va ivi vreo oportunitate, vei avea tot interesul din lume pentru a dirija un proiect ambițios și a-ți folosi abilitățile profesionale. Nu îți fie frică de eșec, ai cele mai bune cărți pentru a reuși.

Însă, factorul determinant este propria ta voință și, mai presus de toate, dorința ta de a paria pe un proiect complex.

Depinde de tine să stabilești care sunt prioritățile, banii sau comoditatea.

Sursa:eva.ro