Dieta lui Meghan Markle a atras atenția fanilor. Ce mănâncă Ducesa de Sussex în weekend

 Dieta lui Meghan Markle a atras atenția fanilor. Ce mănâncă Ducesa de Sussex în weekend

CHICHESTER, ENGLAND – OCTOBER 3: Meghan, Duchess of Sussex arrives for an engagement at University of Chichester Tech Park during an official visit to Sussex on October 3, 2018 in Chichester, England. The Duke and Duchess married on May 19th 2018 in Windsor and were conferred The Duke & Duchess of Sussex by The Queen. (Photo by Heathcliff O’Malley – WPA Pool/Getty Images)

Dieta lui Meghan Markle nu include doar alimente sănătoase, ci și mici gustări, care o ajută să se mențină în formă, dar să își și satisfacă poftele. Ducesa de Sussex a vorbit despre alimentele sale preferate în trecut și a avut chiar și un blog în care detalia preparatele care au impresionat-o. 

Potrivit catine.ro, Meghan Markle, în vârstă de 40 de ani, a scris despre rețetele ei preferate pe propriul blog timp de mai mulți ani, scrie Express. Ea s-a menținut în formă și a revenit rapid la silueta ei obișnuită după ce a născut.

Ducesa de Sussex a vorbit în trecut despre dieta ei și alimentele preferate. Printre ele se numără și smoothie-uri, apreciate și de Ducesa de Cambridge. Meghan preferă și să mănânce mai sănătos în timpul săptămânii și să păstreze preparatele mai consistente în timpul weekend-ului.

Care e dieta lui Meghan Markle

Potrivit biografiei Finding Freedom, Ducesa are un ritual specific în fiecare dimineață.

„Ritualul ei de dimineață începe cu o cană cu apă caldă și o felie de lămâie. După aceea urmează mic-dejunul ei preferat cu ovăz (preparat de obicei cu lapte de migdale sau soia), banane și sirop de agave pentru dulceață.”

– Omid Scobie și Carolyn Durand, autorii Finding Freedom

Potrivit cărții, dieta lui Meghan Markle include uneori, de dimineață, o omletă cu brânză, ierburi proaspete și pâine prăjită.