Horoscopul dragostei pentru săptămâna 25-30 ianuarie

 Horoscopul dragostei pentru săptămâna 25-30 ianuarie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta, scrie SHOK.md cu referire la eva.

Berbec

Urmează o săptămână în care lucrurile pare că stau pe loc. Nu ai parte de mari evenimente pe plan sentimental. În mediul familial, în schimb, mai precis cu unul dintre părinții tăi, poate apărea un conflict și acesta ar putea avea urmări și în planul amoros. Ai grijă cum gestionezi!

Taur

Problemele vor persista în viața conjugală, deoarece partenerul/a de viață va rămâne nemulțumit de tine. Cel mai probabil, aceste nemulțumiri provin din lucruri care nu au fost spuse la timpul lor. N-ar strica să vă așezați acum la masa tratativelor și să aveți o discuție deschisă.

Gemeni

Săptămâna aceasta vei primi sprijinul familiei tale, deoarece vor apărea situații în care chiar ai nevoie de acest ajutor.

În ceea ce privește dragostea, dacă întâmpinai probleme, vei obține binecuvântarea familiei pentru a te căsători. Cu toate acestea, trebuie să cântărești foarte bine această decizie și să fii sigur(ă) că alegi cum trebuie.

 

Rac

Cu toată precauția din lume, nu poți evita întotdeauna lucrurile neplăcute. Există riscul apariției unui conflict sau unui dezacord puternic între tine și persoana iubită în această săptămână. Ai mare grijă cum gestionezi pentru a ajunge să regreți.

Leu

Va fi o săptămână solicitantă pe toate planurile pentru tine, dar nu vei fi singur(ă)! Sprijinul persoanei iubite se va dovedi a fi extrem de util în atingerea obiectivelor tale.

Va exista, prin urmare, o armonie sporită în viața de familie.

Fecioară

Vei avea o săptămână minunată și vei pluti pe norișori de fericire! Aceste zile pot fi zile de împlinire a dorințelor care îți vor oferi o fericire imensă. Partenerul/a de viață este alături de tine și te va sprijini în orice întreprinzi.

Balanță

În cuplu, plutește armonia și înțelegerea. Vei găsi liniște și atmosfera reconfortantă la care tânjeai și de care aveai mare nevoie și te vei bucura de o săptămână cum n-ai mai avut de ceva timp

Scorpion

Dacă ești singur/ă, poți primi propuneri matrimoniale grozave, însă nu trebuie să te grăbești.

Analizează atent toate aceste propuneri! Dacă ai o familie, atmosfera va fi foarte plăcută și liniștită.

 

Săgetător

Urmează o săptămână în care trebuie să-ți cântărești foarte bine cuvintele. Legătura cu partenerul/a de viață va deveni mai puternică, dar asigură-te că ceea ce spui nu rănește pe nimeni. Fii politicos/oasă și calm/ă în felul în care abordezi unele subiecte și situații.

Capricorn

Dacă ați avut o perioadă mai grea, astrele v-au pregătit surprize în această săptămână. Vei primi sprijinul de care ai nevoie din partea partenerului/ei de viață. Te bucuri de liniște, intimitate și afecțiune în compania celuilalt.

Vărsător

Pentru cei fără partener, săptămâna aceasta aduce doar multă distracție.

Dacă ești într-o relație, ai putea fi nevoit/ă să faci față unui dezacord minor în relația ta amoroasă, dar vei trece cu bine peste acesta.

 

Pești

Săptămâna aceasta se arată ca o mare calmă pentru tine. Acasă și în viața ta de cuplu va exista un val de pace și de înțelegere și nimic nu pare să strice această atmosferă. Bucură-te de ceea ce-ți oferă viața! Meriți!

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și