Horoscopul lunii iunie. Capricornul începe să vadă cum arată o viață fără griji

 Horoscopul lunii iunie. Capricornul începe să vadă cum arată o viață fără griji

Capricornul începe să vadă cum arată o viață fără griji, în special pe plan financiar.


Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în luna iunie!

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Dragoste

Dacă ai pe cineva, relația cu persoana respectivă va fi dificilă. Se anunță controverse, lupte și blocaje. Nu veți reuși să vă puneți de acord nici la cele mai mici lucruri, așa că s-ar putea produce o distanță pe care dacă nu o remediați, ar putea fi foarte periculoasă. Nu lua nicio decizie pe care să o regreți mai târziu. Lasă furtuna să treacă!

Dacă ești singur/ă, va fi o luna în care te vei dedica mai mult prietenilor decât iubirii.

Bani

Totul încetinește pe plan financiar pentru tine. Vei avea o lună în care lucrurile nu vor merge bine. Nu este un moment bun pentru a investi, ai pierde bani.

Abține-te de la cheltuieli și organizează-ți mai bine bugetul. Elimină ceea ce este inutil și citește bine tot ce semnezi, deoarece ai putea greși.

Dacă aștepți o sumă de bani, aceasta nu va veni. Vei primi doar ceva bani în plus, doar în cazul în care ți se va mări salariul.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Dragoste

Dacă ești căsătorit/ă sau ai pe cineva, deși nu vei fi scutit/ă de dispute, vei avea o lună fericită per total.

Nu este o lună bună pentru logodne, nunți sau urmași, așa că nu te grăbi să iei decizii, pentru că ai putea greși. Doar bucură-te de iubire și de viață.

Dacă ești singur/ă, poți să cunoști pe cineva și să te îndrăgostești. Trăiește relația fără constrângeri, și cu libertate. Dacă nu ai ajuns să-l cunoști pe acel cineva, distrează-te bine cu prietenii tăi. Nu îți vor lipsi admiratorii/oarele.

Bani

Din punct de vedere financiar nu îți va merge rău, deși primele două săptămâni vor fi mult mai bune decât restul lunii. O să te descurci foarte bine la început, așa că toate cumpărăturile și investițiile trebuie făcute în prima parte din iunie.

De asemenea, va trebui să analizezi mult mai mult orice mișcare, pentru a-ți asigura succesul. Nu lua decizii pripite, pentru că poate merge prost pentru tine. Ți-ar putea crește salaariul pe meritele tale și ai putea primi laude de la șefi sau părinți.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Dragoste

Dacă ești într-o relație, va fi o lună în cate te vei bucura de persoana iubită, te vei simți mai romantic/ă și vei dori să împărtășești cu ea succesele tale.

Dacă ești singur/ă, vei trăi o lună interesantă în ceea ce privește sexul opus. Prin intermediul muncii tale vei întâlni pe cineva special cu care poți începe o relație.

Cei dintre voi care nu vor interacționa cu multe persoane în mediul profesional ați putea avea unele relații sporadice în exterior.

Bani

Situația ta financiară continuă să fie foarte bună. Se pare că nu îți lipsesc deloc banii. Ei vin într-un ritm bun și nu va trebui să îți faci griji.

În acest moment, te bucuri de recunoașterea profesională mai mult decât de a câștiga mai mulți bani. Vei putea scăpa de datorii și vei trăi confortabil.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Dragoste

Dacă faci parte dintr-un cuplu, relația ta va fi idilică. Te vei bucura din plin de înțelegere, dragoste și sprijin reciproc.

Dacă ești singur/ă, vei trăi una dintre cele mai distractuve luni. Vei primi invitații de la tot felul de oameni. Sexul opus va fi atras de prietenia și atractivitatea ta sexuală. Vei avea de ales și te vei simți flatat/ă.

Bani

Cu banii te vei descurca foarte bine, dar va trebui să te adaptezi și altori tipuri de medii și sectoare. Va trebui să ieși din zona ta de confort, dar vei fi bucuros/oasă să faci asta.

Datorită rețelelor tale sociale, îți vei extinde portofoliul de clienți și vei câștiga mult mai mult. Ești interesat/ă să continui să interacționezi. Ai noroc și vei avea bani pentru că vei fi foarte atent/ă la cheltuielile tale și vei avea un instinct infailibil pentru investiții.

Leu(22 iulie – 22 august)

Dragoste

Dacă ești implicat/ă într-o relație, aceasta va continua să meargă bine. Intenția ta este să trăiești în pasiune și înțelegere. Dragostea va fi reciprocă și ai parte de devotament. 

Dacă ești singur/ă, va fi o lună în care sexul opus va fi înnebunit după tine și te va urma la orice pas. Vei ieși cu aproape toți care te invită, cu scopul de a-i cunoaște. Fie vei alege pe cineva de cursă lungă, fie te vei distra. Te vei lăsa iubit/ă. 

Bani

Din punct de vedere financiar te vei descurca bine, mai ales în primele două săptămâni din luna iunie. Așa că dacă trebuie să faci investiții sau achiziții importante, ar trebui să o faci în această perioadă, ca să nu apară niciun obstacol și pentru ca totul să meargă bine. 

În cea de-a doua jumătate din iunie, nu se poate spune că lucrurile vor merge prost, doar că vor fi unele întârzieri și obstacole temporare. Pentru a nu trece prin asta, verifică bine toată documentația înainte de a o depune.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dragoste

Dacă ești implicat/ă într-o relație, aceasta va fi romantică și pasională. Totul va fi perfect, ceea ce ai visat mereu. 

Dacă ești singur/ă, cineva din trecutul tău va apărea în viața ta și te vei întoarce la el. S-ar putea ca această persoană să vină prin intermediul familiei tale. 

Ar putea fi și un străin care îți amintește de fostul/fosta. Persoana care te va face să te îndrăgostești va fi foarte spirituală și te va introduce într-o lume fascinantă. 

Bani

Din punct de vedere financiar, te vei descurca de minune. Vei avea venituri semnificative, dar nu ar trebui să cheltuiești bani prostește.

Măsoară-ți bine acțiunile, analizează totul, pentru a evita greșelile.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Dragoste

În ceea ce privește relația de cuplu în care ești implicat/ă în prezent, vestea proastă este că partenerul/a de viață se va îndepărta de tine. Îți vei da seama pentru că începe să se învârte în alte cercuri decât tine.

Dacă ești singur/ă, vei întâlni pe cineva special de care te vei îndrăgosti departe de mediul tău obișnuit.

Bani

Împreună cu partenerul/a de viață poți câștiga mai mult bani decât de obicei și poți avea o viață mai bună. Nu îți vei mai face griji pentru facturi, pentru că vei reuși să le acoperi.

Ai cheltuit mult în ultima perioadă și gaura produsă trebuie umplută rapid. Economiile și munca sunt cele care te vor scoate din impas.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Dragoste

Dacă ai un/o partener/ă, vei avea parte de o lună romantică și fericită. Dacă ești singur/ă, te poți îndrăgosti luna aceasta! Ar putea fi vorba despre cineva care are legătură cu munca ta: un coleg, un șef, un furnizor…

Ai grijă pe cine alegi! Poate te lași impresionat/ă de fizicul persoanei respective și nu îți dai seama de cum e cu adevărat. Dacă începi o relație, deschide ochii larg înainte de a dărui trup și suflet.

Bani

Din punct de vedere financiar te vei descurca foarte bine. Te afli într-o perioadă de creștere economică. La mijlocul lunii iunie vei primi o sumă de bani neașteptat de mare, care te va face foarte fericit/ă.

Dacă ai copii adulți care lucrează, se vor descurca și ei foarte bine cu banii. Te afli într-un moment bun, de belșug și siguranță. Banii vor veni în mod neașteptat și din belșug, bucura-te de ei, dar și economisește!

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Dragoste

Dacă ești implicat/ă într-o relație sau ești căsătorit/ă, decibelii iubiri sunt mai mici și poți analiza relația la rece. Este un moment bun să faci schimbările pe care le consideri oportune, astfel încât relația să funcționeze așa cum crezi că ar fi mai bine.

Dacă ești singur/ă, dragostea plutește în aer și vei întâlni mai multe persoane care îți vor plăcea și cu care vei avea relații pasagere.

Bani

Iunie va fi o lună foarte prosperă pentru tine. Situația ta financiară va fi foarte bună. Banii vor veni din diverse surse și te vei simți fericit/ă, dar și surprins/ă.

Este un moment bun pentru a investi, deoarece instictul tău este bun și vei avea dreptate cu alegerile făcute.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Dragoste

Dacă ai pe cineva sau ești căsătorit/ă, totul va rămâne la el dacă ți se pare că e bine așa cum este. Dacă crezi că relația actuală nu te face fericit/ă, vei avea libertatea de a schimba acest lucru. Pornești în căutarea fericirii tale!

Dacă ești singur/ă, iunie va fi o lună în care vei fi deschis/ă să cunoști oameni noi, să te îndrăgostești și să începi o relație atât timp cât apare acea persoană asemănătoare cu tine care știe să te cucerească.

Bani

Din punct de vedere financiar, te vei descurca fantastic. Venitul tău continuă să se îmbunătățească și vei putea acoperi acele lacune pe care le-ai avut, să plătești acele datorii și să-ți faci acele capricii. De asemenea, poți face modificările dorite.

Este luna în care vei simți că viața ta e fără griji. Se recomandă o bună asigurare de fonduri, pentru a-ți putea controla bine toate cheltuielile. Este un moment bun pentru a investi.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Dragoste

Dacă ești implicat/ă într-o relație, relația va fi bună, stabilă și plină de înțelegere. Te vei simți fericit/ă.

Dacă ești singur/ă, vei rămâne singur/ă. Iubirea nu va apărea în viața ta, dar vei avea destule de făcut cu care să-ți ocupi timpul și mintea.

Bani

Cel mai bun aspect al lunii iunie vor fi banii. Situația ta financiară este excelentă. Vei câștiga mult mai mult și banii vor veni din diverse surse. Te vei simți bucuros/oasă.

Vei obține beneficii din investițiile tale și îți vei putea realiza visurile. O serie de opțiuni de lucruri pe care le poți face vor apărea în fața ta. Mintea ta inovatoare și creativă se pune la treabă pentru a obține o rentabilitate bună a situației tale.

Pești(19 februarie – 20 martie)

Dragoste

Dacă ești căsătorit/ă sau ai o relație, va trebui să depui eforturi pentru a fi bine și pentru a face lucrurile din cuplu să funcționeze. Te vei simți puțin nesigur/ă în privința sentimentelor tale. Este mai bine să nu iei decizii chiar acum. Gândește-te bine și luna viitoare vei vedea ce este de făcut.

Dacă ești singur/ă, nu este o lună bună pentru a te implica într-o relație, dar vei întâlni oameni care te vor încărca spiritual și alături de care te vei distra.

Bani

Cu banii te vei descurca foarte bine. Îți vei îmbunătăți statutul social și profesional. Intrările de bani cresc și te bucuri de o mare prosperitate în această lună. Salariul va crește și, de asemenea, stima de sine.

Este un moment bun pentru tine de a te bucura de roadele muncii tale. Tot ce obții din punct de vedere material se datorează doar muncii și ambiției tale.

Sursa:eva.ro