Horoscopul săptămânii 11-17 aprilie. Leul nu va putea duce la bun sfârșit un plan

 Horoscopul săptămânii 11-17 aprilie. Leul nu va putea duce la bun sfârșit un plan

Poziția astrelor din această săptămână s-ar putea să împiedice Leul să ducă la bun sfârșit un plan actual sau să implementeze o decizie importantă.

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Dragoste

Poziția astrelor din această săptămână îți oferă șansa de a readuce tensiunea din cuplu, deoarece atmosfera a fost cam incendiară în ultima vreme.

Probabil că acest lucru este exact ceea ce ai nevoie, deoarece preferi o viață liniștită și prea multă schimbare poate fi dezechilibrantă pentru tine.

Așadar, pentru moment, relaxează-te, gândește-te la lucruri pozitive și dă-ți voie de te bucuri de o odihnă așa cum meriți.

Bani

Apare un fel de explozie financiară pentru tine în această săptămână, iar ceilalți nu au cum să nu observe diferența.

Cu toate acestea, casa ta este cea care poate cere mai multe cheltuieli decât ai anticipat sau decât ți-ai propus.

Dacă descoperi că trebuie să faci unele economii temporar, este în regulă, fă-o chiar dacă o duci bine cu banii.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Dragoste

S-ar putea să îți fie foarte greu să legi două vorbe în această săptămână, în ciuda înțelegerii minunate a limbajului și a capacității tale de a comunica fluid.

Poziția astrelor reduce cumva toate aceste abilități și, brusc, totul e numai ceață.

S-ar putea să simți că trebuie să te gândești serios la relația ta actuală, dar, de fapt, ar fi mai bine dacă nu ai face-o. Doar las-o să curgă de la sine o vreme.

Bani

În această săptămână este posibil să trebuiască să ajustezi modul în care te raportezi la bani și rolul acestora în viața ta, precum și modul prin care te ocupi de ei.

Poate te-ai obișnuit să te consideri un econom sau un cheltuitor. Poate că poți fi puțin din amândouă și ar fi cel mai bun echilibru astfel.

De asemenea, acum o să-ți spui părerea în chestiuni financiare. Speranța este că poți face acest lucru într-un mod diplomat și tolerant și să ții seama de perspectiva tuturor.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Dragoste

Biroul sau locul tău de muncă ar putea fi locul în care pasiunea te lovește în mijlocul ființei tale, având în vedere configurația astrală actuală.

Deși poate nu ai acordat prea multă atenție acestei persoane în trecut, cu siguranță o vei face în această săptămână.

O converație pe care o veți avea vă face pe amândoi să realizați că între voi există o chimie inconfundabilă și extrem de puternică. Se anunță o situație interesantă!

Bani

Urmează o mulțime de schimbări în sectorul monetar de acum înainte.

Întrucât anumite moduri de a face bani dispar în favoarea altora noi, gândește-te la cum îți dorești să trăiești peste cinci sau zece ani.

Acest schimbări vor fi pozitive și vor fi salvarea ta atunci când ai nevoie de numerar. Cu toate acestea, nu uita să ceri ajutor dacă e necesar!

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Dragoste

Configurația astrală din această săptămână face ca viața ta amoroasă să iasă în evidență.

Într-adevăr, este excepțional, pentru că vei descoperi că cineva pe care l-ai considerat doar un prieten este mult mai mult decât atât. Niciunul dintre voi nu și-a dat seama cât de profundă e legătura dintre voi.

Un eveniment la care participați amândoi scoate în evidență sentimente mai profunde, ceea ce este atât incitant, cât și puțin tulburător.

Bani

Treci printr-o transformare uriașă, în special în ceea ce privește aspectul și comportamentul tău. Devii ceea ce ți-a fost întotdeauna menit să fii.

Între timp, aspectele astrale zguduie lucrurile în locuri posibil învechite. Aici poate fi vorba despre casa ta sau biroul tău.

Pentru mai mult timp pentru a-ți înfrumuseța locurile în care petreci cel mai mult timp sau chiar pentru a începe o afacere secundară. Ai bani să o faci și ești pregătit/ă să-ți asumi rolul care ți se cuvine.

Leu(22 iulie – 22 august)

Dragoste

Poziția astrelor din această săptămână s-ar putea să te împiedice să duci la bun sfârșit un plan actual sau implementezi o decizie importantă.

S-ar putea să te întrebi cum ai reușit să ajungi la o anumită concluzie radicală și, poate, să începi să pui la îndoială propria sănătate mentală.

Relația în care ești implicat/ă va reveni la normal în câteva zile, așa că stai fără griji și fă ceea ce vine de la sine. Va avea șanse mult mai mari să funcționeze.

Bani

S-ar putea să descoperi în această săptămână că abilitățile tale de comunicare au nevoie de ceva efort și muncă din partea ta pentru a se îmbunătăți.

În timp ce simți că punctele tale de vedere sunt clare, alții ar putea avea nevoie de clarificări. Nu o lua personal!

Sfatul astrelor este să rămâi întotdeauna politicos/oasă, în special în ceea ce priveste afacerile, tranzacțiile sau discuțiile despre bani.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dragoste

Deși ai tendința să încerci să-ți mulțumești partenerul actual sau potențial în loc să acționezi uneori din propria cunoaștere interioară, poziția astrelor din această săptămână te încurajează în mod activ să reflectezi la ceea ce ai vrea să faci.

Nu atât în sensul de a găsi următorul cel mai logic pas, cât a intra în contact cu sentimentele tale și de a asculta cu mare atenție ceea ce au de spus.

Bani

Intri într-un grup cu totul nou, dar acest lucru nu îți va afecta stituația financiară. Acești oameni știu despre mâncare și vin bun, dar știu și cum să facă bani frumoși și știu că nu trebuie să-i irosească.

Studiază-le căile și ai putea învăța trucuri extrem de utile. În același timp, creează-ți un plan de economii și investiții serios și realizabil. E acum ori niciodată!

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Dragoste

Poziția astrelor din această săptămână îl încurajează pe poetul din tine să-și facă apariția. De obicei, nu te interesează cuvintele și alegi să vorbești direct și la obiect în orice situație.

Cu toate acestea, simți mișcări creative în sânul tău și dorința de a le împărtăși cu cineva drag. Bucură-te de această explozie de inspirație, așa cum, cu siguranță, o va face iubitul sau iubita ta.

Bani

S-ar putea să nu fii cel/cea mai răbdător/oare zodie, dar săptămâna aceasta vei întâmina unele probleme din această cauză.

E posibil să faci cumpărături impulsive și să îți irosești timpul doar pentru a intra pe sub pielea cuiva sau pentru a impresiona pe cineva.

Dacă nu îți revizuiești rapid comportamentul, buzunarele tale vor fi goale în cel mai scurt timp.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Dragoste

S-ar putea să obții un răspuns clar la o întrebare clară în această săptămână.

Cumva, când vine vorba de o problemă crucială, unei persoanei dragi (iubit, iubită) îi este mai ușor să se sustragă de la răspuns și să schimbe subiectul.

S-ar putea să nu afli adevărul din gura ei, dar îl vei afla pe altă cale și apoi poți lua o decizie cu privire la ce să faci în continuare.

Bani

Este o perioadă cu multe schimbări pentru tine. Cariera ta se poate îndrepta într-o direcție mai plăcută și poți să-ți creezi o liniște în mijlocu stresului altora.

Universul nu îți cere nimic mai puțin decât o transformare completă atunci când vine vorba de tiparele tale de cheltuieli cu membrii familiei, copii sau parteneri romantici. Nu trebuie să întreci limita!

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Dragoste

Poziția astrală din această săptămână înseamnă că o problemă dintre tine și parnerul/a de viață, care a devenit un obstacol real și tangibil în calea unei comunicări adevărate, poate începe treptat să se înmoaie și să se rezolve.

Poți începe procesul de a descoperi ce a mers prost și cum puteți amândoi să îndreptați lucrurile și să faceți totul corect.

Cheia este să fiți blânzi unul cu celălalt și să vă ascultați cu adevărat. Acest lucru va fi vindecarea și salvarea voastră.

Bani

Pentru tine, săptămâna aceasta este despre faptul că o parte din tine dorește să te cufunde în frumusețe și creativitate, dar forțele vor să te preocupi mai mult de datoriile pe care le-ai acumulat.

Nu face bine să intri în panică sau să te cerți pentru că ai cheltuit în exces. Din acest moment înainte, fă un jurămând de a schimba modul în care îți gestionezi banii. O poți face!

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Dragoste

S-ar putea ca în această săptămână să ți se pară că atmosfera dintre tine și iubirea ta să fie un pic prea sentimentală și romantică pentru gusturile tale. Cu alte cuvinte: siropoasă.

Spre surprinderea multora, asta te poate determina să devii oarecum distant/ă pentru a evita să ai de-a face cu jumătatea ta.

Săptămâna aceasta, astrele îți aduc un contact mai profund cu sentimentele tale, iar acest lucru te poate face să te simți inconfortabil. Ai răbdare cu tine însăți/însuți!

Bani

Săptămâna aceasta poate aduce câteva probleme interesante pentru tine, care au de-a face cu cheltuieli legate de casă și familie.

Tensiunea creată este din cauza faptului că frumusețea, luxul și confortul ar trebui să treacă temporar pe locul doi, astfel încât să poți obține un plan financiar mai solid.

Cei mai apropiați confidenți ai tăi au în vedere interesele tale cele mai bune. Ai încredere în instinctele lor când vine vorba de economisirea și investiția banilor. Împreună puteți face lucruri grozave!

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Dragoste

Săptămâna aceasta se simte ca și cum a fost făcută special pentru tine și partenerul/a tău de viață (actual sau viitor).

Poți obține tot ce e mai bun din asta dacă decizi să te relaxezi și să iei lucrurile mai ușor. Pentru a face acest lucru atât de dificil pentru tine, fă-ți timp pentru a crea o atmosferă caldă și primitoare.

De asemenea, folosește fiecare truc din cărțile romantice pentru a face din asta o sărbătoare a dragostei pe care v-o purtați unul altuia.

Bani

Pentru tine, această săptămână este despre dorința ta puternică de a-ți comunica experiența în scris, mesaje, e-mail sau verbal. Toate aceste eforturi îți pot aduce bani frumoși în viitor.

De asemenea, un câmp energetic puternic îți cere să abordezi cu seriozitate problemele la locul de muncă. S-ar putea ca în cariera ta să aibă loc schimbări enorme acum.

Nu te opune acestor schimbări și nu lua decizia de a abandona nava dacă nu obții rezultatele pe care le cauți. Adaptează-te modificărilor cât de bine poți!

Pești(19 februarie – 20 martie)

Dragoste

Configurația astrală face ca această săptămână să fie una destul de importantă în ceea ce privește viața ta amoroasă.

Dacă ești deja într-o relație de lungă durată, atunci fii pregătit/ă să vă îndrăgostiți din nou unul de celălalt.

Dacă ești în căutarea jumătății tale, atunci s-ar putea să o vezi și să-ți simți inima și pulsul bătându-ți nebunește. Tot ce trebuie să faci în continuarea este să încerci să cunoști mai bine acea persoană.

Bani

Acum ai mai multe șanse ca niciodată să câștigi mai mulți bani. Oportunitățile pot veni în special de la femei, așa că fii pregătit/ă să profiți de ele.

Pe măsură ce transformi aceste șanse în aur, gândește-te cum să reduci cheltuielile în sectorul familial. Reducerea cheltuielilor inutile va face o diferență considerabilă.

Poți folosi ceea ce economisești pentru o aventură fabuloasă în viitorul apropiat dacă ai grijă.

Sursa:eva.ro

Citește și