Horoscopul săptămânii 3-9 mai. Leul știe să facă bani

 Horoscopul săptămânii 3-9 mai. Leul știe să facă bani

Leul știe să facă bani, iar acest lucru e admirat de toată lumea din jurul său.


Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Îți poți înfrumuseța și îmbunătăți viața sentimentală în această săptămână. Ești la o răscruce de drumuri în viața ta și ți-ai analizat situația suficient de bine încât să iei decizii excelente. Această bună dispoziție și energie îți vor permite să avansezi și să obții o mare satisfacție. Trăiește-ți viața de zi cu zi cu un ritm mai apropiat de temperamentul tău.

Nu îți face griji săptămâna aceasta, situația ta financiară îți ridică moralul și îți asigură un comportament de câștigător. Ești fericit/ă să investești într-un obiect costisitor nou mai potrivit așteptărilor tale, iar viața ta profesională îți sporește ambiția și salariul. Cine a spus că banii nu pot cumpăra fericirea? Cu siguranță nu tu!

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Vitalitatea ta este la cote maxime și celebrezi viața și te bucuri de tot ce te înconjoară. Romantimsul și relațiile sunt favorizate în această săptămână. Mediul familial traversează o perioadă bună. Dai dovadă de mai multă răbdare și, astfel, atmosfera va fi plăcută. Astrele te sfătuiesc să spui ceea ce simți, dar să o faci cu calm și vorbe frumoase.

Îți va fi mai ușor să atingi stabilitatea financiară în această săptămână dacă ai parte de sprijin și mai ales dactorită felului tău de a fi: afectuos/oasă și atractiv/ă. Dacă îți pui ingeniozitatea la treabă, îți vei da seama că totul e mult mai simplu decât credeai. 

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

În ceea ce privește dragostea, trebuie să te relaxezi mental pentru a obține răspunsurile pe care le cauți. Totul se află în interiorul tău. Vei vedea cum totul devine mai simplu. Dacă îți asculți intuiția, vei simți cum situația începe să funcționeze corect în relația ta. Nu te certa cu partenerul/a de viață, ci discută calm indiferent de cât de sensibil este subiectul.

Trebuie să te bazezi pe rațiune și pe inteligență pentru a reuși în tot ceea ce îți propui. Amabilitatea ta te poate ajuta în carieră, dar nu uita că trebuie să fii o persoană practică. Este o săptămână bună pentru a face bilanțul beneficiilor și pierderilor din economia ta și de a reveni pe calea cea bună pentru a o îmbunătăți.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Trebuie să te asiguri că ceea ce începi este ceva cu rădăcini stabile. Și evită să te implici în ceva care pare nesigur. Ai energie și optimism, dar asta nu înseamnă că trebuie să crezi chiar tot ce ți se spune. Dacă ai deja o relație, acum este momentul ideal pentru a te confrunta cu problemele importante din cuplu. Trebuie să echilibrezi situația, pentru că uneori nu urmezi calea cea bună.

Te axezi pe situația ta financiară în această săptămână și ești determinat/ă să acționezi pentru îmbunătățirea ei. Ești capabil/ă să faci ceva profitabil pentru tine și pentru cei dragi. Evită suspiciunile și momentele de îndoială, deoarece acest lucru dăunează intereselor tale. https://4b3fa6b395a3715cbd83b710e4f41b23.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html

Leu(22 iulie – 22 august)

Păstrează-ți cumpătul și, astfel, îți vor veni o mulțime de idei bune. Vei vedea că așa este mult mai ușor să rezolvi problemele din cuplu. Calmul ajută întotdeauna. Este foarte important să nu acționezi impulsiv, deoarece în caz contrar ai putea spune lucruri pe care le vei regreta. Dacă ești singur/ă, nu te arunca în brațele primului admirator care îți iese în cale. Ai răbdare, fii mai selectiv/ă și nu arăta disperare!

Forța ta este incredibilă și îți oferă, de asemenea, cheile de care ai nevoie astfel încât să poți deschide ușile pe care ți le dorești. Este o săptămână bună, vei observa că toată lumea va dori să fie în jurul tău și că le captezi atenția cu modul tău de a munci, negocia și a face afaceri. Știi să faci bani!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Este o săptămână bună pentru a a-ți face planuri de viitor cu partenerul/a de viață. Este bine să visați, chiar dacă unele visuri nu vor ajunge să se concretizeze. Important este să o faceți împreună. Dacă ești singur/ă, ai grijă la tentații, unele persoane din jurul tău s-ar putea să nu aibă chiar cele mai bune intenții.

Trebuie să acționezi conform unui plan bine stabilit pentru a obține profit săptămâna aceasta. Acțiunile haotice te vor trage în jos și te vor face să ratezi oportunități grozave. Ia inițiativa, este foarte important să o faci, însă fă-o cu cap. Vor apărea șanse unice atât de a avansa profesional, cât și de a câștiga mai mulți bani. https://4b3fa6b395a3715cbd83b710e4f41b23.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Îți vei putea îmbunătăți relația datorită bunătății tale. Cu toate acestea, trebuie să știi că ceea ce faci tu acum este doar o soluție de moment. Cu timpul, tensiunea va reapărea, ceea ce înseamnă că trebuie să rezolvi problemele din cuplu, nu să le ascunzi sub preș în speranța că vor dispărea de la sine. Dacă ești singur/ă, o întâlnire neașteptată îți va ridica moralul și îți va trezi speranța la viață.

Ar trebui să acționezi în forță atunci când vine vorba de proiectele în care ești implicat/ă. Pentru a evita greșelile, trebuie să o iei de la capăt de mai multe ori. Ai multă energie, profită de ea. Dacă reușești să finalizezi mare parte din treaba până la finalul acestei săptămâni, atunci banii vor fi garantați și vei scăpa de unele datorii.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Vei fi ușor distras/ă de muncă în această săptămână și tot ce faci se va învârti în jurul carierei. Din păcate, viața ta sentimentală, mai precis relația în care ești implicat/ă va avea de suferit. Încearcă să găsești un echilibru până nu e prea târziu. Dacă ești singur/ă, vei vrea ca situația să rămână așa tocmai pentru că ai alte lucruri mai importante pe cap.

Abilitățile tale sunt puse la încercare. Și poate din acest motiv, iei măsuri extreme pentru a arăta că tot ceea ce faci este productiv și în ordine. Ar trebui să te bazezi mai mult pe ajutorul celorlalți, nu poți face tu totul de unul/una singur/ă. Munca în echipă te poate propulsa mai ușor, iar banii vor veni mai repede. Ai nevoie de bani, așadar fă un compromis și cere sprijinul colegilor sau șefilor!

sursa: eva.ro.

Gritco Adriana

https://shok.md/