Hotelul unui bar inundat de instagrameri. Proprietarul a introdus o taxă de membru de 270 USD

 Hotelul unui bar inundat de instagrameri. Proprietarul a introdus o taxă de membru de 270 USD

Un hotel din Marea Britanie a introdus o taxă de membru de 200 de lire sterline (270 USD) după ce pitorescul său bar de pe stâncă a fost inundat de instagrameri care doreau să obțină fotografii la apus, scrie  SHOK.md cu referire la BBC.

Proprietarii hotelului Druidstone din Pembrokeshire, Țara Galilor, au spus că barul, care are vedere la Golful St Brides, a fost atât de inundat de turiști încât au fost obligați să „controleze numărul”.

„Oaspeții mei trebuiau să aștepte 45 de minute la bar pentru a lua o băutură și o mulțime de localnici ne vor evita vara pentru că eram prea ocupați.”, a declarat pentru BBC proprietarul Angus Bell, care a moștenit hotelul de la părinții săi.

Bell a spus că non-membrii pot rezerva în continuare cazare și masă la restaurant.

Miscarea i-a enervat pe unii localnici care merg de ani de zile la unitate.

Un recenzent de pe Tripadvisor a declarat că mișcarea a fost „complet elitistă și înapoiată”, potrivit BBC.

„Așa de dezamăgitor că un astfel de loc minunat s-a transformat într-o clică elitistă numai pentru membrii în care puteți bea doar dacă stați acolo sau plătiți 200 GBP + pe an”, a scris persoana respectivă.

Dar Bell rămâne încrezător că măsura a fost decizia corectă, spunând că și-a făcut viața „mai bună”.

„Mi-am făcut viața mai bună, chiar dacă cineva ar putea fi un pic supărat că nu poate să ia o ceașcă de ceai”, a spus el, potrivit BBC.

Maria Palade

https://shok.md/