I-a dat inelul și apoi a înșelat-o! Despărțire neașteptată în showbizul românesc

 I-a dat inelul și apoi a înșelat-o! Despărțire neașteptată în showbizul românesc
0Shares

Laura Giurcanu a dezvăluit prin intermediul rețelelor de socializare că s-a despărțit de iubitul cu care era logodită. Fotomodelul în vârstă de 24 de ani a făcut primele declarații despre separarea de bărbatul alături de care trăia o poveste de iubire de câțiva ani de zile, scrie SHOK.md cu referire la liberteata.

„Îmi tot bat capul cu textul ăsta, dar adevărul este că nu există mod ușor de a scrie ceva în direcția asta. Relația în care eram de câțiva ani s-a terminat. Singurul lucru pe care am să-l spun este că e o schimbare mare pe care voi învăța să o gestionez și fructific și că vine în sincron cu o altă schimbare importanță pe plan profesional. Schimbarea e bună. Nu e tipul meu clasic de „anunț”, însă dacă am fost deschisă cu aspecte ale relației, este corect ca această informație să fie cunoscută tuturor. Să aveți un weekend frumos!”, a scris Laura Giurcanu, la secțiunea de stories de pe Instagram.

Fotomodelul a recunoscut că această despărțire nu a fost una ușoară. Laura Giurcanu și iubitul chiar se și logodiseră în 2019.

„Când treci prin momente grele începi să te miști diferit, ochii tăi au un mod neobișnuit de a captura momentele. Dar viața nu se va termina, soarele va răsări și zilele vor trece una după alta. Vă mulțumesc pentru iubire. Scrisul ajută foarte mult și pentru mine e ca terapia, așa că îmi voi distribui gândurile mai des.

De obicei trec singură prin tot, tind să mă închid în mine. O să încerc o nouă perspectivă, având în vedere că toți am experimentat acea despărțire care îți lasă o durere în piept. Nu voi fi niciodată aceeași după ultimele zile, dar poate asta este un lucru bun”, a mai scris vedeta în mediul online.

Laura Giurcanu e fotomodel, a pozat în multe reviste, printre care și Elle. Tânăra e și influencer, pe Instagram are aproape un milion de urmăritori.

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/