În absența Marcelei, șoferul care a schilodit-o își va afla astăzi sentința: La ce oră vor pronunța magistrații decizia

 În absența Marcelei, șoferul care a schilodit-o își va afla astăzi sentința: La ce oră vor pronunța magistrații decizia
Șoferul, Gheorghe Begu, care a lăsat-o pe Marcela Paladi fără picioare își va afla astăzi sentința, în absența victimei. Magistrații vor pronunța decizia la 13:00, potrivit site-ului instanței.

Marcela Paladi se află în Germania, unde va primi proteze.

Procurorii au cerut 4 ani și 8 luni de închisoare, în penitenciar de tip deschis.

După 3 săptămâni în spital, tânăra rămasă fără picioare, după un accident pe Viaduc a fost externată de la spital. „Mă întorc acasă cu zâmbetul pe buze, cu speranță în suflet și mai puternică ca niciodată”, a scris Marcela pe pagina sa de facebook.

Sora Marcelei Paladi, tânăra de 25 de ani care a rămas fără picioare, după ce a fost prinsă între două mașini în urma unui accident rutier, susține că aceasta a fost mereu activă, a dansat de la 8 ani și a participat la competiții în afara țării, unde a fost premiată cu locuri de top. La moment, familia sa adună bani pentru proteze, care sunt foarte costisitoare.

Tânăra de 25 de ani, care a fost lovită de un BMW pe viaduct și i-au fost amputate ambele picioare cere ajutor. „Vreau să trăiesc! M-am născut a doua oară, la terapie intensivă, în momentul când mi-am revenit. Ajutați-mă vă rog, am nevoie de suport financiar pentru a putea face față cheltuielilor”, a menționat aceasta într-o postare.

Melisa Ciobanu