Încă o nuntă în Familia Regală! Lady Tatiana Mountbatten, nepoata Reginei Elisabeta, s-a căsătorit

 Încă o nuntă în Familia Regală! Lady Tatiana Mountbatten, nepoata Reginei Elisabeta, s-a căsătorit

Rudele suveranei Marii Britanii din partea regretatului său soţ s-au reunit la căsătoria tinerei Tatiana, la Winchester Cathedral.

Potrivit okmagazine.ro, Lady Tatiana Mountbatten s-a căsătorit cu iubitul ei, Alexander ‘Alick’ Dru, afacerist în domeniul start-up-urilor, în cadrul unei ceremonii fastuoase la Catedrala Winchester.

Fiica în vârstă de 32 de ani a marchizului de Milford Haven, văr primar al regretatului Prinț Philip, consortul Reginei, a fost fotografiată coborând din mașină la sosirea la ceremonia religioasă.

Respectând tradiția, Lady Tatiana a purtat un voal din tul, lung, care îi acoperea chipul. Rochia sa albă, cu croi clasic, a avut o tuşă de modernitate, tocmai prin simplitatea ei: tăietură rotundă la baza gâtului, mâneci scurte, capitel, spate gol, încheiat în nasturi îmbrăcaţi, şi un brâu brodat cu mărgele albe.

Rochia a fost creată de designerul britanic de rochii de mireasă Suzanne Neville, pornind de la un model preexistent în colecţie şi adaptată pentru a include o trenă personalizată de trei metri cu broderii de la rochia de mireasă a mamei sale.