Maxim Galkin vine la Chișinău: Renumitul umorist va susține un concert

 Maxim Galkin vine la Chișinău: Renumitul umorist va susține un concert

Maxim Galkin vine la Chișinău. Renumitul umorist va susține un concert pe data de 13 octombrie, la Palatul Național „Nicolae Sulac”.

Doritorii de a merge la spectacolul lui Galkin vor trebui să scoată din buzunare între 450-1600 lei.

PreviewImage

Ministerul Culturii și Politicii Informaționale al Ucrainei l-a inclus pe comediantul rus Maksim Galkin pe lista persoanelor „care amenință securitatea națională”, la recomandarea Serviciului de Securitate. Anunţul a fost făcut pe site-ul instituţiei, potrivit RIA Novosti.
Prezentatorul TV Maxim Galkin a părăsit Rusia în urmă cu câteva luni. Acesta a plecat împreună cu Alla Pugacheva și cei doi copii: Lisa și Harry în Israel. Aceștia au locuit acolo câteva luni, după care s-au mutat în Letonia.

Maxim Galkin a comentat plecarea sa în Israel, după ce a fost acuzat că și-a trădat nu doar țara, dar și publicul. „Faceți diferența, în capul vostru, între putere și patrie”, a menționat acesta într-un mesaj video, unde a dezvăluit că se află într-o vacanță planificată acolo.

După aceasta, în presa rusă s-au răspândit zvonuri că showmanul a fost observat în compania  unui „tânăr chipeș”, într-un restaurant din Riga. Potrivit sursei citate, prezentatorul s-ar fi întâlnit cu amantul său. În acest sens, Galkin a venit cu o reacție.

Maxim Galkin a venit cu o reacție după ce presa rusă a scris că a fost surprin cu un presupus amant, într-un local din Riga. Prezentatorul a negat informația. „Nu am avut nici o ieșire la restaurant, deocamdată”.

Citește și