Incredibil! Câte mii de euro câștigă Dorian Popa pe Instagram

 Incredibil! Câte mii de euro câștigă Dorian Popa pe Instagram

Dorian Popa se mândrește cu 5 milioane de fani pe Instagram și pe Youtube. Artistul este atât de îndrăgit de oameni pentru că totdeauna împărtășește cu aceștia toate momentele prin care el trece și pentru faptul că este una dintre cele mai sincere vedete din showbiz, lucru ce l-a făcut să câștige în fața publicului admirație și cu toate acestea puțini sunt cei care știu cât câștigă Dorian Popa doar dintr-o postare pe Instagram, scrie SHOK.md, cu referire la spynews.

”Hâtz-ul” are 2,3 milioane de urmăritori pe Instagram, 1 milion de fani pe Facebook și 2 milioane de abonați pe Youtube, astfel că este clar că Dorian este pretențios când vine vorba de taxele pe care le percepe pentru postările pe care le publică frecvent, fiind foarte activ în mediul online și brand-urile care își doresc o colaborare cu vedeta scot bani grei din buzunar pentru o reclamă.

Dorian Popa este în topul celor mai bine plătiți influenceri

Artistul conduce topul celor mai bine plătiți influenceri din România și multe firme vor să colaboreze cu el din cauza influenței pe care o are asupra vânzărilor, astfel că cere tarife foarte mari când vine vorba de postări ce includ reclamă, potrivit Click.ro.

Dorian Popa încasează pentru un giveaway pe Instagram suma de 5.000 de euro care poate ajunge și la 10.000 de euro. Un filmuleț postat pe aceeași rețea de socializare poate fi cel puțin 4.500 de euro și poate crește până la 5.500 de euro și o fotografie care să includă promovarea unui produs este între 3.000 de euro și 3.500 de euro. Cea mai ieftină variantă de promovarea a artistului rămâne Insta Story și acolo trebuie ca brand-ul să plătească doar suma de 1.500 de euro pentru a promova un produs.

Artistul nu se lasă mai prejos nici pe Facebook sau Tik Tok. Acesta cere pentru o promovare pe Facebook suma de 1.000 de euro, pe când un filmuleț pe Tik Tok costă între 2.000 și 3.000 de euro.

Citește și