Îndrăgita interpretă de muzică populară Lenuța Gheorghiță își sărbătorește ziua de naștere: Mă simt onorată că am ajuns un om ce își are locul lui sub soare

 Îndrăgita interpretă de muzică populară Lenuța Gheorghiță își sărbătorește ziua de naștere: Mă simt onorată că am ajuns un om ce își are locul lui sub soare

Îndrăgita interpretă de muzică populară Lenuța Gheorghiță își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Artista a împlinit vârsta de 43 de ani și cu această ocazie a venit cu un mesaj de recunoștiință, pe o rețea de socializare, scrie SHOK.MD.

„Mai sunt cateva ore, în care mai simt vibrația timpului care pleacă. Trec spre un An nou. Dar las un an în care am adunat multe realizari minunate alături de oamenii mei dragi! Cel mai important că sunt sanatoasa..că am o viata frumoasa..că am o familie frumoasă..un soț iubitor..doi copii minunați și mai am cui să-i zic mama. Am cui să-i pese de ce fac și cum..am umeri pe care-mi pot odihni sufletul.

Am amintiri și vise..am planuri mari..am pe cine să mulțumesc și cui să-i cer iertare ..asta dacă  greșit! Vă mulțumesc fiecărui în parte pentru ca faceți parte din viața mea frumoasă! Și da….vă mulțumesc că am avut parte de un an fabulos! Sunt foarte recunoscătoare pentru tot și toate..și vă mulțumesc că datorită vouă..eu am ajuns unde-am ajuns. Și am pornit cândva de jos.Mă simt onorata ca am ajuns un Om ce își are locul lui sub soare! Și cred ca asta-i cel mai important! Am cu cine împărți bucuriile dar și tristețile…inclusiv și dulciurile..Vă mulțumesc.

Și da…pot să-mi urez chiar eu: La mulți ani și vise împlinite Lenuța lui mama Vasilisa”, a scris interpreta pe pagia ei de Facebook.

Lenuța Gheorghiță s-a  născut la 14 septembrie 1978.

A absolvit Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice, Facultatea Canto popular.

A fost solistă a orchestrei „Mugurel”. Colaborează cu mai mulți muzicieni și compozitori de muzică populară și ușoară.

În anul 2007 a lansat primul album solo „Bade, pentru tine cânt”. După două albume de muzică populară a început și cariera solo în muzica ușoară.