„Îngerii în halate albe au reușit să scoată tânăra mămică din ghearele morții”: Femeia și fiica sa, stropite cu acid, au fost externate acasă

 „Îngerii în halate albe au reușit să scoată tânăra mămică din ghearele morții”: Femeia și fiica sa, stropite cu acid, au fost externate acasă
1Shares

Nicoleta, femeia stropită cu acid de propriul soț se simte mai bine și a fost externată acasă. Potrivit informațiilor femeia va fi nevoită să mai revină în spital pentru transplanturi. „La cât de grave au fost arsurile, faptul că mămica e în viață e pur și simplu o minune, plecăciuni îngerilor în halate albe”, a scris Cristina Mastac Comerzan, scrie UNIMEDIA.

„Nicoleta e acasă. Știu că mulți din voi urmăriți istoria mămicăi și a fetiței ei stropite cu acid de soț, și vă faceți griji pentru soarta lor, astfel, vin cu noutăți bune.

Cu mare bucurie, vă anunț că ambele deja au fost externate, Nicoleta va trebui să revină la spital pentru alte transplanturi, dar cel mai important e că e în afara pericolului.

Pe această nota pozitivă, aș vrea să spun un mare, mare mulțumesc medicilor de la Spitalul de Traumatologie si Ortopedie si care au vegheat la capul Nicoletei și au scos-o din ghearele morții la propriu.

La cât de grave au fost arsurile, faptul că mămica e în viață e pur și simplu o minune, plecăciuni îngerilor în halate albe.

Lupta Nicoletei e doar la început și e nevoie de o muncă enormă cu cicatricile și cu consecințele arsurilor atât de adânci, dar, pas cu pas, cu ajutorul oamenilor buni și cu Doamne ajută, sunt sigură că va reuși victorie după victorie”, se arată în mesajul Cristinei Mastac Comerzan postat pe pagina sa de facebook.

Cazul șocant al Nicoletei, care a fost stropită cu acid de soțul său, alături de fiica sa de 7 ani a fost făcut public de activista Cristina Mastac Comerzan, care a cerut ajutorul oamenilor, pentru cele două victime.

La 20 martie, bărbatul care și-a stropit cu acid soția și fiica a fost reținut pentru tentativă de omor. Potrivit poliției, cazul a avut loc la data de 28 februarie, în sectorul Botanica.

Au locuit împreună 13 ani, dar nu știa pe cine are alături. Este istoria femeii stropite cu acid, alături de fiica sa de 7 ani. Nicoleta a povestit ce s-a întâmplat în ziua care i-a schimbat radical viața și cum soțul său, cel care a săvârșit infracțiunea, era cât pe ce să iasă la libertate, în timp ce ea lupta pentru viață, în spital, departe de fetița sa, care era internată în altă instituție medicală.

1Shares

Aura Mereuta

https://shok.md