Inna, într-un top cu un decolteu adânc pe Instagram. Fanii au fost uimiți: „Wow, ce apariție!”

 Inna, într-un top cu un decolteu adânc pe Instagram. Fanii au fost uimiți: „Wow, ce apariție!”

Inna a postat o nouă fotografie pe contul ei de Instagram și a reușit și de această dată să-și surprindă fanii. Artista s-a afișat într-o ținută senzuală, purtând un top elegant și foarte decoltat, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Cântăreața este cunoscută pentru faptul că postează deseori imagini spectaculoase în care își arată corpul lucrat la sala de fitness și adună pe rețelele de socializare zeci de mii de aprecieri și comentarii. În urmă cu doar o zi, aceasta a strâns peste 80.000 de aprecieri la o fotografie. Inna a îmbrăcat o pereche de blugi negri evazați și un top elegant negru, cu un decolteu adânc, aflându-se într-o baie luxoasă din Egipt. Mai mult, artista și-a accesorizat ținuta cu o pereche de cercei sclipitori și și-a prins părul brunet într-un coc, pentru a oferi o imagine și mai elegantă.

„Câteva fotografii din Egipt”, a scris Inna la descrierea pozelor de pe Instagram.

 

„Wow, ce apariție!”/ „Ești foarte frumoasă”/ „Ce decor”/ „Ești superbă”, sunt doar câteva din comentariile pe care internauții le-au lăsat la postarea artistei.

Inna este într-o relație cu rapperul Deliric

Primele zvonuri privind relația dintre Inna și Deliric au apărut în vara anului trecut, însă la scurt timp, cântăreața a rupt tăcerea și a confirmat povestea de iubire pe care o trăiește.

„Nu obișnuiesc să vorbesc despre viața mea personală și nici el nu a făcut-o până acum. Dar da, suntem împreună! Ați fost vigilenți”, a spus INNA pentru Elle.

Maria Palade

https://shok.md/