Inna, reacție după ce Virgil Abloh și-a pierdut viața în urma unei lupte cu o formă de cancer: „Nu e doar un designer”

 Inna, reacție după ce Virgil Abloh și-a pierdut viața în urma unei lupte cu o formă de cancer: „Nu e doar un designer”

Lumea modei este în doliu după ce Virgil Abloh a decedat din cauza cancerului, iar printre vedetele care i-au adus un tribut s-a numărat și Inna. Cântăreața a făcut publică o imagine inedită, în care poartă o creație semnată de acesta, în dreptul căreia a scris un mesaj emoționant, scrie SHOK.md cu referie la profm.

Imediat după ce s-a aflat că Virgil Abloh a decedat, celebrități din întreaga lume au postat fotografii cu acesta și mesaje emoționante în memoria acestuia. Printre persoanele care au decis să-i aducă un tribut directorului artistic de la Louis Vuitton a fost și Inna.

Moartea lui Virgil Abloh, care avea doar 41 de ani, a stârnit tristețe în rândul apropiaților, dar și în rândul vedetelor care i-au purtat creațiile. Inna, cântăreața româncă în vârstă de 33 de ani, a postat o serie de fotografii alb-negru pe contul său de Instagram. În aceste imagini, artista poartă o rochie neagră, lungă, semnată de Virgil Abloh. Descrierea postării este scurtă, dar profundă: „Nu e doar o rochie. Nu e doar un designer. #RIPVirgil”.

https://www.instagram.com/p/CW1WkzcNdLP/

 

Virgil Abloh a murit la vârsta de 41 de ani

Virgil Abloh, director artistic pentru colecțiile de bărbați la Louis Vuitton și fondatorul Off-White, a murit la vârsta de 41 de ani. Designerul suferea de cancer de mai mulți ani.

Fondatorul Off-White a murit după ce s-a luptat cu cancerul din anul 2019. El a fost primul afro-american care a condus Louis Vuitton, în toată istoria companiei. Înainte de asta, Virgil Abloh a fost director de creație pentru rapperul american, Kanye West. Familia designerului a anunțat pe pagina lui de Instagram că acesta s-a stins din viață după ce s-a luptat cu cancerul.

„Suntem devastați să vă anunțăm dispariția dragului nostru Virgil Abloh, un tată, soț, fiu, frate și prieten extrem de devotat. (…) Timp de peste doi ani, Virgil s-a luptat cu curaj cu o formă rară și agresivă de cancer. El a dus această bătălie în privat, iar diagnosticul l-a primit în anul 2019, el fiind supus unor numeroase tratamente, toate acestea în timp ce conducea mai multe instituții importante de modă, artă și cultură”, este mesajul transmis de familie.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și