Nuntă cu un japonez, la Iași. O moldoveancă i-a cucerit inima lui Yuta Yoshioko. Cei doi au spus „Da” în fața ofițerului stării civile

 Nuntă cu un japonez, la Iași. O moldoveancă i-a cucerit inima lui Yuta Yoshioko. Cei doi au spus „Da” în fața ofițerului stării civile

Atunci când vine vorba despre iubire barierele de orice fel sunt spulberate. Este și cazul Valentinei Munteanu și a lui Yuta Yoshioko, care în ciuda diferențelor de cultură și limbă și-au unit, recent, destinele. Ea o tânără moldoveancă, el cu origini japoneze și crescut în Las Vegas, scrie SHOK.md cu referire la cancan.

O nuntă specială a avut loc în Iași, în acest weekend. Valentinei Munteanu și Yuta Yoshioko și-au unit destinele în fața ofițerului Stării Civile, iar evenimentul a adunat multă lumea. Mireasa a fost Valentina Munteanu, în vârstă de 26 de ani, iar mirele, Yuta Yoshioko, un tânăr cu origini japoneze, în vârstă de 28 de ani, crescut în Las Vegas, Statele Unite ale Americii.

Cei doi îndrăgostiți și-au unit destinele în data de 27 noiembrie, iar la eveniment au participat toți cei apropiați și chiar și trecătorii au zăbovit puțin pentru a luat parte la o poveste inedită de iubire. Familia Valentinei Munteanu l-a îmbrățișat pe Yuta Yoshioko, devenit acum un membru important al acesteia.

Nuntă cu iz japonez, la Iași

Cei doi îndrăgostiți au făcut pasul cel mare și au decis că de acum vor păși împreună pe același drum indiferente de ce se întâmplă. Aceștia și-au jurat iubire și au promis că o să fie alături unul de altul în orice situație.

Pentru marele eveniment, Valentinei Munteanu a ales să poarte o ținută complet albă, un sacou alb, supradimensionat, maletă albă, fustă midi albă și balerini albi. Yuta Yoshioko a mers și el tot pe varianta clasică, alegând un costum negru și o cămașă albă.

Atmosfera a fost una inedită și chiar dacă familia lui Yuta Yoshioko nu a putut participa le eveniment, apropiații cuplului și familia Valentinei au suplinit perfect rolul. Cei doi au spus „Da” în fața ofițerului de Stării Civile, iar drumul lor în doi a început în mod oficial.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și