„Inna, tu ești?”: Cântăreața a făcut furori pe rețelele sociale după ce a făcut publică o imagine în care are părul blond

 „Inna, tu ești?”: Cântăreața a făcut furori pe rețelele sociale după ce a făcut publică o imagine în care are părul blond

Inna și-a surprins fanii cu o nouă apariție spectaculoasă. Artista este de nerecunoscut după ce s-a fotografiat purtând o perucă cu un păr lung și blond, scrie SHOK.md.

Cântăreața, în vârstă de 35 de ani, nu postează atât de des pe cât ar vrea fanii, însă face ca fiecare apariție a ei pe rețelele de socializare să fie una impresionantă. Recent, aceasta a postat o serie de fotografii pe contul său de Instagram în care este de nerecunoscut. Inna și-a pus o perucă dintr-un păr lung și blond, ascunzându-și părul ei naural de un brunet intens. Fotografia artistei a strâns în mai puțin de 24 de ore peste 75.000 de aprecieri și sute de comentarii de la fani.

Îmbrăcată doar cu un sacou supradimensionat, care i-a lăsate la vedere bustul generos, aceasta le-a arătat fanilor câteva momente petrecute de ea la studio, savurând un pahar de șampanie.

Deși urmăritorii ei au fost surprinși de look-ul artistei, mulți dintre ei au comentat că Inna arată mai bine având culoarea sa naturală la păr:

„Părul negru este mai frumos”/ „Îmi place mai mult culoarea ta naturală la păr”/ „Nu cred că mai ești aceeași Inna”/ „Ești chiar tu?”.

Inna și-a schimbat foarte mult aspectul în decursul anilor, în prezent optând pentru un look natural și ținute lejere. Cu toate acestea, nu se sfiește să-și arate silueta de invidiat și trăsăturile superbe, iar fanii s-au întrebat de multe ori cum reușește vedeta să se mențină în formă, având un program foarte încărcat. Aceasta are mare grijă de fizicul ei. Se antrenează constat, iar la capitolul alimentație, are un meniu special. Vedeta a renunțat la carne și la produsele de origine animală, optând pentru o alimentație vegană.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și