(FOTO) 35 de ani „au găsit-o” pe Andra la Roma! Iată ce mesaj i-a transmis de ziua ei Cleopatra Stratan

 (FOTO) 35 de ani „au găsit-o” pe Andra la Roma! Iată ce mesaj i-a transmis de ziua ei Cleopatra Stratan

Alexandra Irina Măruță își sărbătorește ziua de naștere în Italia la Roma, alături de familia sa. Artista împlinește 35 de ani. Cunoscută mai bine sub numele de scenă Andra, este o vedetă de televiziune și cântăreață română de muzică pop, scrie SHOK.md.

Interpreta  își sărbătorește ziua de naștere la Roma. Alături de familia sa, artista  petrece  ziua specială. Internauții au felicitat-o și i-au dorit „mulți ani” . Cu o felicitare frumoasă a venit și tânăra interpreta Cleopatra Stratan.

„La mulți ani femeie frumoasă și dulce! Te imbrățișăm tare, cu drag”

De ziua ei, Andra a postat poze cu tort și trandafiri colorați, dăruiți de  familia ei.

„De ziua mea, v-aș face eu un cadou vouă. V-aș dărui cât mai multe clipe fericite, pentru că timpul e cea mai prețioasă resursă a noastră. Astazi este o zi specială pentru mine și cu ocazia asta vă fac o surpriză: un nou videoclip și o piesă care îmi bucură sufletul”

Andra s-a născut la 3 august 1986. Ea este căsătorită din 23 august 2008 cu prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță, realizator al emisiunii „La Măruță”. În 16 martie 2011, cei doi au devenit părinți când a venit pe lume David, primul lor copil. La 23 iulie 2015, artista a dat naștere celui de-al doilea său copil, o fetiță, care a primit numele Eva Maria Ioana.

https://www.instagram.com/p/CS32jaQjlrD/

https://www.instagram.com/p/CS6NSwwj35v/

 

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și