Fuego își sărbătorește ziua de naștere: Află ce-l face „pe deplin fericit”

 Fuego își sărbătorește ziua de naștere: Află ce-l face „pe deplin fericit”

Paul Ciprian Surugiu, cunoscut sub numele de scenă Fuego, sărbătorește astăzi ziua de naștere. Este un cântăreț, actor, compozitor, moderator și realizator de televiziune, om de radio și editorialist român, scrie SHOK.md.

Recent, interpretul a scris pe paginasa de Instagram, că nu are dorințe prea multe de ziua lui și se multumește cu ce are.

„Se apropie ziua mea, pe 23 august! Nu am dorințe prea multe de ziua mea. Niciodată n-am fost un om pretențios. Eu mă mulțumesc cu puțin și de cele mai multe ori, e nevoie de ceva nesemnificativ pentru alții, ca eu să fiu pe deplin fericit. Îmi doresc să fiu sănătos și să pot duce fiecare proiect în parte. Să am mintea limpede și să nu pic în derizoriu vreodată. Să pot face emisiuni frumoase și să mențin o linie de bun simț și calitate, la TVR 2, acolo unde de trei ani, reușesc, alături de o echipă minunată, să creez divertisment clasic, cu substanță. Vreau să pot fi în continuare un om corect, care să nu încurce și care să-și respecte cuvântul dat. Asta mi-e structura și nu mă pot schimba!”

Internauții au venit cu felicitări frumoase pentru artist și i-au urat doar bucurie și fericire.

https://www.instagram.com/p/CSqzXTHjWbq/

Fuego s-a născut la , Turda, Cluj, România. Contribuie la show-ul de divertisment „Drag de România mea!” de la TVR 2, care a debutat în 2018. Proiectul a fost nominalizat la categoria „Cea mai bună emisiune de divertisment” din România, la Premiile „TV Mania” 2020.

De asemenea, emisiunea a câștigat premiul revistei „Literatura și Arta” pentru cea mai calitativă emisiune, dar și premii pentru promovarea valorilor românești din partea „Radar de media” și a revistei „Actualitatea muzicală” a Uniunii Compozitorilor și Muzicologilor din România.

Maria Palade

https://shok.md/