(VIDEO) Interpreta Ioana Căpraru face dezvăluiri, despre suferința lui Nicolae Botgros: „Munca l-a ajutat să treacă peste greutăți”

 (VIDEO) Interpreta Ioana Căpraru face dezvăluiri, despre suferința lui Nicolae Botgros: „Munca l-a ajutat să treacă peste greutăți”

Interpreta de muzică populară, Ioana Căpraru a făcut dezvăluiri, despre situația surorii sale din Ucraina, boala grea cu care s-a confruntat, prietenia cu Nicolae Botgros și regretata Lidia Bejenaru. În cadrul #interviului #fărăprotocol a discut cu Dorin Galben despre situația oamenilor de cultură, ce pensie au aceștia, beneficii oferite de titlurile onorifice, ce jertfe aduc scenei și de ce merg la concerte politice. Doamna Ioana Căpraru de asemenea a spus care este secretul unei căsnicii fericite, scrie SHOK.md.

Artista a vorbit despre sora sa din Ucraina:

„Îmi pare rău și sînt alături de oamenii din Ucraina. Ei nu pot ieși de acolo, stau în casă închiși se tem. Sunt înconjurați de ruși, nu le fac nimic e liniște, dar sînt înconjurați de ruși. Oameni care vor să acapareze pământul, sunt bolnavi psihic. Doamne ferește, Dumnezeu ne apără de război”.

„Chiar dacă bagajul este gata nu aș vrea să plec, nu pot fără scenă. Nu pot sta mult timp fără scenă. În Marea Britanie nu pot să mă adaptez”.

Dragostea pentru muzică a venit de la mama și tata interpretei:

„Mama mereu cânta cântece la nuntă, tata la fluier. De la mama am preluat multe chestii de comportament( cu băieții, să fiu responsabilă, punctuală și toate valorile). Sora mea cânta foarte frumos, datorită ei  am ajuns unde sunt.  După clasa a-9-a m-am dus la croitorie. După 10 voiam să fiu artistă. Primul an nu m-a primit, al doilea an nu, pentru ca era dupa 18 ani, dar m-am angajat la Zorile să fac bani”.

Cu ajutorul soțului a ajuns să cânte în Orechestra Lăutarii și să-l cunoscă pe Botgros.

„ Este un om sever și punctual , când vine vorba de lucru, dar înafara lucrului este un om sufletist și foarte bun la inimă”.

Vezi mai multe detalii în video de mai jos:

Maria Palade

https://shok.md/