Interpreta MakSim a fost trezită din comă, pentru a i se verifica starea de sănătate: Ce spun medicii

 Interpreta MakSim a fost trezită din comă, pentru a i se verifica starea de sănătate: Ce spun medicii

Veste bună despre starea de sănătate a interpretei din Federația Rusă, MakSim, care se află de mai bine de o lună în comă artificială. Medicii au decis să-i întrerupă „somnul medicamentos” pentru a verifica starea Marinei Maximova, scrie SHOK.MD cu referire la gazeta.ru.

Interpreta poate respira singură și comunică prin gesturi. Cu toate acestea medicii sunt rezervați să facă unele prognoze.

„Periodic ea este scoasă din comă pentru a se verifica, dacă poate respira singură, de exemplu. Deși există o dinamică pozitivă, starea ei de sănătate oricum rămâne grav stabilă”, a precizat managera interpretei, Iana Bogușevkaia.

„Suntem foarte bucuroși că starea de sănătate a Marinei s-a îmbunătățit”, a scris clubul sportiv „Spartak” pe Twitter.

Interpreta MakSim a fost internată în spital de la mijlocul lunii iunie. Medicii au decis, după câteva zile, să o conecteze la un aparat de ventilare artificială a plămânilor și artista a fost indusă în comă artificială. Asta din cauza unei pneumonii severe, care afectase plămânii artistei în proporție de 80%. Stranietatea situației era generată de faptul că testul Covid-19 a fost negativ.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și