Interpreta Natalia Gordienko, discutată la emisiunea Вечерний Ургант: „Ne-au servit cu caviar contra cost. Nici măcar nu a cântat ea”

 Interpreta Natalia Gordienko, discutată la emisiunea Вечерний Ургант: „Ne-au servit cu caviar contra cost. Nici măcar nu a cântat ea”

Interpreta care va reprezenta în acest an Republica Moldova la Eurovision, Natalia Gordienko, a ajuns subiect de discuție în cadrul emisiunii Вечерний Ургант. Comediantul Dmitrii Romanov a relatat cum a fost prezentată piesa Sugar la Moscova, scrie SHOK.MD.

Dmitrii Romanov a povestit, în cadrul emisiunii, despre prezentarea piesei Sugar, interpretată de Natalia Gordienko, eveniment care a avut loc la Moscova, la sfârșitul lunii februarie, fiind organizat de Filip Kirkorov și la care au participat mai multe vedete din Rusia.

Romanov a relatat în stil umoristic cum s-a desfășurat evenimentul: „Piesa a fost prezentată în centrul Moscovei, vechea capitală a Moldovei, cum o consideră ei. O schemă pur moldovenească, am gândit eu pentru început, dar apoi s-a adeverit că evenimentul a fost organizat de Filip Kirkorov, care este producătorul Nataliei pentru Eurovision”.

„Totul a fost foarte pompos. Kirkorov a invitat o mulțime de vedete. Acestea veneau, pozau alături de Filip și Natalia și mergeau în sală. Unii mai deștepți veneau, pozau și plecau. A fost și Djigan, el a venit, s-a fotografiat cu Filip, a mâncat și a plecat”, a spus comediantul, mai în glumă, mai în serios.

„Noi am fost așezați la o masă cu alți evrei, așa o delegație evreiască, de noi s-a apropiat o chelneriță și ne-a propus caviar, contra cost, apropo. La final ne-au arătat și clipul. Natalia nici nu a cântat. Piesa era în engleză. Ne-au arătat și varianta în limba rusă. Sunt niște cuvinte pe care nu le-am înțeles nici eu. Publicului din Europa îi va fi pe plac piesa”, a conchis Dmitrii Romanov.

Comediantul s-a dat cu părerea și despre rezultatul pe care l-ar putea obține interpreta moldoveancă în cadrul Eurovisionului din acest an, comparativ cu reprezentanta Federației Ruse, Manizha.

Gritco Adriana

https://shok.md/