Ion Ceban, alături de soție și cei trei copii, de Ziua Familiei: „Prin asta suntem bogați”

 Ion Ceban, alături de soție și cei trei copii, de Ziua Familiei: „Prin asta suntem bogați”
0Shares

Primarul capitalei, Ion Ceban, a publicat o fotografie de excepție alături de soție și cei trei copii, de Ziua Internaţională a Familiei. „Prin asta suntem bogați”, a scris edilul pe rețele, scrie UNIMEDIA.

„Să ne fie sănătoși cei dragi și să protejăm cel mai frumos și sfânt lucru – Familia””, a menționat Ion Ceban, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Astăzi, în întreaga lume este marcată Ziua Internațională a Familiei, pentru a sublinia importanța acesteia și a valorilor sale în societate. Astfel, liderul socialiștilor, Igor Dodon, felicită toate familiile din țară. „Sunt convins că familia întodeauna a fost și va rămâne cea mai importantă valoare a poporului moldovenesc. Vă doresc înțelegere prosperitate și armonie”, a scris Igor Dodon.

De Ziua Internațională a Familiei, președinta Maia Sandu anunță că a discutat cu Guvernul să vină cu un program nou – Prima Casă PLUS, de care să beneficieze un număr mai mare de tineri. „Ne dorim să vedem cât mai mulți tineri, care se stabilesc acasă, care-și fac familii și care-și cresc copiii fericiți”, a declarat șefa statului.

 

0Shares

Aura Mereuta

https://shok.md