Irina Rimes, detalii neștiute din cariera sa! Sacrificiul făcut de artistă pentru visul său

 Irina Rimes, detalii neștiute din cariera sa! Sacrificiul făcut de artistă pentru visul său

Irina Rimes a vorbit despre sacrificiile făcute pentru cariera sa. Irina a dezvăluit, în cadrul unui interviu, că uneori a renunțat la timpul petrecut cu familia, prietenii pentru a se dedica 100 procente muzicii, dar nu regretă, întrucât „eforturile au fost pe măsura răsplatei”. 

„Eforturile au fost pe măsura răsplatei. Poate uneori am renunțat la timpul petrecut cu familia, alteori la cel cu prietenii. Nu puține au fost dățile când am renunțat la diverse activități pe care mi le plănuiam, însă totul cu scopul de a mă dedica 100% carierei muzicale”.

Dar răsplata a fost pe masură, deci nu regret nimic. Totuși, nu cred că rețeta mea funcționează pentru oricine, unora le este dat să înfrunte mai multe greutăți poate pentru că pot sau poate pentru că asta e încercarea la care sunt puși. Eu am trecut cu brio toate încercările și cred că de asta am luat acel premiu”.

Întrebată cum a influențat asupra ei succesul și celebritatea de care se bucură astăzi, Irina a spsu că „sufletul ei a rămas același”. 

„Relația mea cu celebritatea este una ciudățică, succesul este greu de gestionat, încă învăț să fac asta. Nu m-am considerat niciodată această persoană urcată pe un piedestal, unde nu mă poate atinge nimeni și nimic. Indiferent de anvergura succesului pe care îl am, sufletul meu este același, dragostea față de viață, în forma ei cea mai simplă, rămâne aceeași”.

Artista a vorbit și despre invidia colegilor de breaslă.

„Niciodată n-am lăsat lucrurile negative din exterior să-mi influențeze drumul, niciodată n-am prins ură pentru cineva, n-am fost rea voit, n-am făcut niciunui om rău din dorința de a face rău. Cu această filosofie merg la drum și sper să nu cad într-o capcană a vulnerabilităților și să se nască vreun sentiment negativ în sufletul meu, pentru că mă va încurca”. 

Întrebată dacă a suferit de depresie, artista a spus că „Nu pot să spun nimic despre asta pentru că nu am fost diagnosticată de vreun doctor, hai să zicem doar că am avut momente grele ca orice om de pe acest pământ care își urmează visul la care e greu de ajuns.

Citește și