Ivana Trump, fosta soție a lui Donald Trump, a murit. Ea era mama a trei dintre copiii fostului președinte

 Ivana Trump, fosta soție a lui Donald Trump, a murit. Ea era mama a trei dintre copiii fostului președinte
Fostul fotomodel Ivana Trump, prima soție a lui Donald Trump, a murit la vârsta de 73 de ani, a declarat familia pentru ABC News. Ea este mama a trei dintre copiii fostului președinte: Donald jr., Ivanka și Eric Trump, scrie SHOK.md, cu referire la digi24.ro.

Într-o declarație pe platforma sa, Truth Social, Donald Trump o evocă pe Ivana ca fiind o „femeie minunată, frumoasă și uimitoare, care a dus o viață minunată și inspirată. Mândria și bucuria ei au fost cei trei copii ai ei, Donald Jr, Ivanka și Eric. Era atât de mândră de ei, așa cum și noi toți eram atât de mândri de ea”, a scris Donald Trump.

„Mama noastră a fost o femeie incredibilă – o forță în afaceri, o sportivă de clasă mondială, o frumusețe radiantă și o mamă și prietenă grijulie”, a declarat familia Trump într-un comunicat.

„Ivana Trump a fost o supraviețuitoare. A fugit de comunism și a ales această țară. Ea și-a învățat copiii ce înseamnă curajul și tenacitatea, compasiunea și determinarea”, mai spune familia.

„Mama ei, cei trei copii și cei zece nepoți îi vor simți lipsa”, mai spune familia.

Paramedicii din Manhattan, care au răspuns la un apel pentru stop cardiac, au găsit o femeie în vârstă de 73 de ani în apartamentul din Upper East Side în care locuia Ivana Trump, joi, puțin după ora 12:30, relatează ABC News, care citează un comunicat al departamentului pentru situații de urgență din New York. Deocamdată, nu a fost anunțată cauza decesului. Potrivit ABC News, care citează surse din poliție, Ivana Trump a fost găsită inconștientă și fără reacție la capătul scărilor din apartamentul său. Poliția investighează dacă a căzut și, în caz afirmativ, dacă această cădere a contribuit în vreun fel la moartea ei, au precizat sursele ABC News. Un medic legist va stabili cauza morții, a precizat poliția.

DONALD TRUMP IVANA

Ivana Trump dies at 73 **FILE PHOTOS**