James Michael Tyler, cunoscut pentru rolul Gunther din serialul „Friends”, a murit. Actorul avea 59 de ani

 James Michael Tyler, cunoscut pentru rolul Gunther din serialul „Friends”, a murit. Actorul avea 59 de ani

James Michael Tyler, cunoscut pentru rolul Gunther în serialul „Friends”, a murit, a anunțat managerul său. Actorul american avea 59 de ani și fusese diagnosticat în anul 2018 cu cancer de prostată, scrie SHOK.md cu referire la digi24.

Tyler a murit în locuinţa sa din Los Angeles.  Actorul anunţase în luna iunie la o emisiune pe NBC că suferea din septembrie 2018 de o formă avansată de cancer de prostată, care s-a răspândit în sistemul osos.

„A fost cunoscut ca actor, muzician, un avocat al conştientizării cu privire la cancer şi un soţ iubitor. Michael a iubit muzica live împreună cu formaţia sa Clemson Tigers. Dacă îl întâlneai o dată, ţi-l făceai prieten pe viaţă”, a transmis managerul său.

Un mesaj a fost postat și pe contul de Twitter al serialului „Friends”.

„Warner Bros. Television deplânge pierderea lui James Michael Tyler, un actor iubit şi parte integrantă a familiei noastre Friends. Gândurile noastre se îndreaptă către familia sa, colegi şi fani”.

James Michael Tyler a devenit cunoscut și a fost îndrăgit de public cu rolul Gunther, un angajat al cafenelei Central Perk, îndrăgostit de Rachel, personaj principal interpretat de actrița Jennifer Aniston. Personajul său din „Friends” a apărut în 150 de episoade pe parcursul celor 10 sezoane ale popularului sitcom din anii 1990.

Anul acesta, Tyler s-a alăturat prietenilor săi din serialul de comedie prin videoconferinţă în proiectul „Friends: Reuniunea”.

Tyler a jucat şi în seriale ca „Scrubs”, „Sabrina, the Teenage Witch” şi „Modern Music”.

Maria Palade

https://shok.md/