Jason Momoa, prieten la cataramă cu Lenny Kravitz, fostul partener al soției sale

 Jason Momoa, prieten la cataramă cu Lenny Kravitz, fostul partener al soției sale
0Shares

Lenny Kravitz, a postat recent o fotografie, în care apare alături Jason Momoa, cu prilejul aniversării acestuia. Lenny îl numeşte ”frate” pe Momoa și că fac parte din aceeaşi familie, scrie SHOK.md. cu referire la click.ro.

Lisa Bonet s-a măritat în 2017 cu Jason Momoa şi au doi copii împreună pe Nakoa-Wolf (12 ani) şi pe Lola (14 ani). Rockerul care are o înălţime de 1,75 metri a fost însurat cu Lisa Bonet între 1987-1993 şi are o fată cu aceasta, Zoe Kravitz, de 32 de ani.

Din cauza pandemiei, Kravitz a fost nevoit să îşi întrerupă seria de spectacole din SUA. A continuat însă să pozeze în diferite reclame şi să lucreze ca fotomodel pentru diferite case de modă. El este unul dintre cei mai de succes artişti americani. Relaţia de prietenie dintre Jason Momoa şi Lenny Kravitz a fost ”cimentată” de insistenţele Lisei Bonet şi de Zoe Kravitz. Practic, cele două femei au făcut imposibilul şi l-au convins pe Lenny Kravitz să vină la nunta din 2017, când Jason şi Lisa şi-au jurat credinţă veşnică.

După divorţul de Lisa Bonet, Lenny Kravitz nu s-a mai însurat.

Mă simt împlinit ” Am o familie extinsă, alături de Lisa, Jason şi de copiii lor”, spune Kravitz

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/