(FOTO) Fosta șefă a Agenției Invest Moldova, din nou mireasă: „Îi mulțumesc soțului că a avut curajul să ne căsătorim”

 (FOTO) Fosta șefă a Agenției Invest Moldova, din nou mireasă: „Îi mulțumesc soțului că a avut curajul să ne căsătorim”
0Shares

Fosta șefă a Agenţiei de stat Invest Moldova, Rodica Verbeniuc, și-a sărbătorit, ieri, nunta de porțelan. Aceasta a venit cu un mesaj de apreciere pentru soțul ei, „care a avut curajul să se căsătorească cu o femeie publică”, scrie SHOK.md.

Sunt oficial împreună deja de 20 de ani. Soțul Rodicăi a urmat-o în Uzbekistan, atunci când ea a activat pe mandat de la grupul internațional de telecomunicații Telia. Ulterior, când a fost numită la conducerea Invest Moldova pe 20 iulie 2018, soțul din nou i-a fost alături.

Pe pagina sa de Facebook, Rodica Verbeniuc a postat mai multe poze de la eveniment, în care apare într-o rochie lungă și cu un voal de mireasă prins în păr, alături familia sa.

„El a crescut două fetițe, fiind la București, în timp ce eu, m-am dedicat promovării Republicii Moldova pe dimensiunea economică și investițională în Guvenul de la Chișinău”, a relatat Rodica pentru SHOK.md.

Rodica Verbeniuc a intrat în funcția de director general al Agenției de Investiții “Invest Moldova” pe 20 iulie 2018. După o perioadă de trei ani a decis să se retragă din funcție, din motive de ordin personal. Cererea de demisie a fost inaintată pe 21 iunie, cu eliberarea din funcție, din data de 30 iulie.

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/