Jay-Z a stârnit controverse pe internet. Cum au reacționat fanii după ce artistul a comparat-o pe soția lui cu Michael Jackson

 Jay-Z a stârnit controverse pe internet. Cum au reacționat fanii după ce artistul a comparat-o pe soția lui cu Michael Jackson

Jay-Z a comparat-o pe Beyonce, soția lui de 13 ani,  cu Michael Jackson pe Twitter. Acesta o consideră pe partenera lui cea mai bună interpretă a tuturor timpurilor, plasându-o deasupra regretatului artist, scrie SHOK.md cu referire la profm.

În timpul unei dezbateri pe Twitter de marți, rapperul în vârstă de 52 de ani și-a susținut soția, în vârstă de 40 de ani, spunând că este una dintre cele mai bune artiste din toate timpurile și a comparat-o cu Michael Jackson, considerând că l-a depășit de mult pe artistul legendar.

„Michael Jackson nu a fost niciodată la Coachella”, a spus Jay-Z în timpul discuției de pe Twitter Space cu Alicia Keys și directorul muzical Rob Markman.

Înainte de a spune această afirmație, rapperul a specificat că soția lui va fi deranjată de ce va spune: „Bey va fi supărată pe mine pentru că spun asta”. 

Jay-Z a continuat să vorbească despre performața soției sale, mărturisind că este o artistă foarte bună, care muncește din greu și talentul ei nu poate fi depășit.

„Ea este o evoluție a lui Michael Jackson pentru că l-a urmărit de la 9 ani. Și copii sunt la fel. Găsește-mi un concert care este la fel de relevant din punct de vedere cultural și palpitant ca Coachella. Beyonce va fi una dintre cele mai bune cântărețe pe care le-am auzit vreodată pentru că este o astfel de studentă. Este foarte orientată spre detalii, evident, așa cum puteți vedea din munca ei. Este o muncitoare incredibil de asiduă, super talentată, foarte inspirată”, a mai declarat Jay-Z despre soția lui.

Nu este prima dată când Beyonce este comparată cu Michael Jackson

Nu este prima dată când comparația dintre cei doi artiști muzicali legendari a stârnit controverse. Fanii care au auzit de declarațiile lui Jay-Z au lăsat comentarii incendiare pe Twitter pentru a-și exprima părerea asupra subiectului.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și