Nicole Cherry s-a recuperat foarte repede după ce a devenit mamă. Cum arată acum artista: „Când spui că ai născut? Nu se vede”

 Nicole Cherry s-a recuperat foarte repede după ce a devenit mamă. Cum arată acum artista: „Când spui că ai născut? Nu se vede”

Nicole Cherry și-a surprins fanii cu o nouă postare pe contul său de Instagram. Artista s-a recuperat foarte repede după ce a născut, iar urmăritorii ei s-au întrebat cum de slăbit atât de mult într-un timp atât de scurt, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Artista s-a bucurat de atenția fanilor săi încă de când a dat vestea că va avea un copil. Aceștia au stat alături de ea pe tot parcursul sarcinii. Acum, la doar o lună de la naștere, Nicole Cherry arată foarte bine, semn că s-a recuperat foarte repede. Aceasta a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu ea din lift, fiind îmbrăcată într-un trening negru, iar silueta ei arată la fel ca înainte de sarcină.

Fanii nu s-au putut abține și i-au lăsat câteva comentarii, fiind uimiți de cum arată tânăra artistă: „Unde e burta, nu e burta”/ „Când spui că ai născut? Nu se vede”/ „Superbă”/ „Arăți foarte bine”/ „Când o sa ne-o arăți pe Anastasia?”.

 

Nicole Cherry a născut cu câteva zile înainte de a împlini 23 de ani

Pe 5 decembrie, Nicole Cherry a împlinit vârsta de 23 de ani și a avut parte, fără îndoială, de cea mai frumoasă aniversare de până acum. Solista a și recunoscut că și-a dorit ca atunci când va avea un copil să fie aceeași zodie ca ea.

Nicole Cherry a adus pe lume primul ei copil și al logodnicului Florin Popa pe data de 27 noiembrie. Micuța Anastasia a venit în viața părinților ei ca o rază de lumină și magie. Nicole și fiica ei se simt bine, ba chiar mămica a și postat o imagine cu comoara ei, din maternitate, semn că totul a decurs perfect

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și