Jennifer Lawrence susține că nu a fost deloc plăcut să lucreze cu Leonardo DiCaprio: „O mizerie absolută!”

 Jennifer Lawrence susține că nu a fost deloc plăcut să lucreze cu Leonardo DiCaprio: „O mizerie absolută!”

Actrița Jennifer Lawrence a rupt tăcerea despre cum au decurs filmările alături de Leonardo DiCaprio, cu care a jucat în filmul „Don’t Look Up”, scrie presa română.

În vârstă de 32 de ani, actrița cunoscută pentru rolul interpretat în „Hunger Games”, a dezvăluit că a fost o „mizerie absolută” să joace alături de Leonardo DiCaprio și Timothée Chalamet. Mai mult de atât, ea nu s-a oprit aici cu declarațiile și a spus că a fost cea mai enervantă zi din viața ei.

Actrița a jucat alături de Leonardo DiCaprio și Timothée Chalamet în 2021, filmul fiind difuzat de o platformă de streaming online.

Potrivit Daily Star, actrița a mărturisit că a fost cumplit să lucreze cu cei doi actori pentru că filmul a fost „turnat” în timpul pandemiei de coronavirus, când erau impuse restricții dure, iar se pare că actorii au avut de suferit în ceea ce privește contactul uman.

Jennifer a explicat că a avut de filmat o scenă cu cei doi actori în mașină: „M-au înnebunit în acea zi. Nu știu de ce. Timothée Chalamet era entuziasmat să iasă din casă, cred că era prima lui scenă. Iar Leo a ales să pună o melodie care nu mi-a plăcut. Eram ceva de genul: „da, da, melodia asta e despre blah, blah, blah”.

Deși a subliniat că actorii au fost simpatici cu ea, atmosfera de pe platourile de filmare n-a fost grozavă în acea zi: „Nu știu, îmi amintesc că mă simțeam mizerabil în acea zi. Parcă a fost un Iad”, a mai spus ea.

Jennifer Lawrence a avut parte de incidente pe platourile de filmare

Se pare că filmările pentru „Don’t Look Up” nu i-au fost tocmai favorabile actriței. Jennifer Lawrence a avut parte de câteva incidente pe platourile de filmare de la „Don’t Look Up”. După ce a fost lovită în ochi cu sticlă în timpul unei cascadorii, iar producția a fost oprită până când actrița s-a recuperat, ulterior Lawrence și-a pierdut și un dinte.

 

Aura Mereuta

https://shok.md