Jennifer Lopez a avut o replică tăioasă pentru un reporter. Ce a enervat-o pe artistă și care a fost întrebarea jurnalistului: „Știi mai bine”

 Jennifer Lopez a avut o replică tăioasă pentru un reporter. Ce a enervat-o pe artistă și care a fost întrebarea jurnalistului: „Știi mai bine”

22-5-2024 Jennifer Lopez interview on US TV show ‘Jimmy Kimmel Live’ Pictured: Jennifer Lopez,Image: 875444730, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

13Shares

Jennifer Lopez a avut o replică tăioasă pentru un reporter. Artista a avut adesea reacții nepotrivite pentru fotografii și reporterii care stau mereu pe urmele ei, dar acum l-a redus la tăcere pe jurnalist. Artista refuză să dea detalii în legătură cu starea relației ei cu Ben Affleck, scrie presa română.

Cântăreața a fost oprită de un reporter care i-a cerut să abordeze zvonurile despre divorț în timpul unui panel din Mexico City pentru viitorul ei film „Atlas”.

Jennifer Lopez a avut o replică tăioasă pentru un reporter

„Știi mai bine decât mine”, a răspuns ea cu un zâmbet scurt. Reacția ei se poate observa într-un videoclip postat pe Instagram de contul El Gordo y la Flaca.

Lopez a fost într-un turneu de presă pentru viitorul ei film de pe o platformă de streaming. Chiar dacă există discuții că ea și Affleck se îndreaptă spre divorț, își vede de carieră. Și cum era de așteptat, întrebările despre relația ei nu au lipsit nici ele.

Recent, ea a participat la a doua premieră a filmului în Mexic, în timp ce actorul „Argo” a fost fotografiat părăsind restaurantul Giorgio Baldi din Santa Monica, California, mai târziu în aceeași noapte.

La începutul acestei săptămâni, o sursă a declarat pentru Page Six că actorul în vârstă de 51 de ani, „și-a venit în fire”. Se pare că el își dă seama că căsătoria sa cu cântăreața în vârstă de 54 de ani, s-a încheiat.

Dacă ar exista o modalitate de a divorța pe motiv de nebunie temporară, ar face-o”, a declarat o sursă a PageSix.

„El simte că ultimii doi ani au fost doar un vis și și-a revenit acum în fire. Înțelege că nu există nicio modalitate de a funcționa.”

Cum au apărut zvonurile despre divorțul celor doi

Zvonurile despre despărțire au început să apară săptămâna trecută. Fotografiile obținute de Page Six l-au arătat pe Affleck părăsind o casă din cartierul Brentwood din Los Angeles, unde se pare că a stat separat de J.Lo.

În mijlocul tuturor acestor speculații din presă, cuplul a fost fotografiat împreună pentru prima dată după mai bine de o lună. Ei au asistat la o piesă în care a jucat Seraphina, fiica de 15 ani a actorului.

Dar speculațiile au continuat, când Page Six a aflat că actorul a căutat o nouă casă în Los Angeles și a apărut de mai multe ori în public fără verighetă.

Affleck și Lopez au ignorat toate articolele. Ei au mai participat împreună și la un eveniment de film la Aero Theatre din Santa Monica, California.

Actorul a fost văzut și primind un apel de la „Jennifer Affleck” în timp ce conducea. Apelul a fost bizar pentru că artista stătea lângă el pe scaunul pasagerului.

Cei doi și-au reluat povestea de iubire atunci când JLo avea probleme în relația cu Alex Rodriguez. Se pare că actorul este cel care a căutat-o. După un schimb de mesaje povestea lor de iubire din trecut a fost reînviată. JLo și Ben au mai fost împreună din 2002 până în 2004, dar și-au anulat nunta cu doar câteva zile înainte.

Deși erau unul dintre cele mai iubite cupluri, au pornit pe drumuri separate din cauza atenției excesive a mass-media. Se pare că acum tot lumina reflectoarelor este cea care le face probleme.

13Shares

Aura Mereuta

https://shok.md