Jennifer Lopez, apariție răvăşitoare pe platourile de filmare ale noului ei film. Vedeta a îmbrăcat rochia de mireasă

 Jennifer Lopez, apariție răvăşitoare pe platourile de filmare ale noului ei film. Vedeta a îmbrăcat rochia de mireasă

Jennifer Lopez se află în Republica Dominicană, unde filmează pentru cea mai nouă producție a sa, comedia romantică „Shotgun Wedding”, scrie SHOK.md.

Departe de drama iscată de zvonurile despărțiții sale de fostul jucător de baseball, Alex Rodriguez, vedeta se concentrează din ce în ce mai mult pe viața sa profesională. Cu toate acestea, Jlo continuă activ pe rețelele sociale, unde a publicat câteva imagini din timpul filmărilor, spre bucuria fanilor.

În fotografiile cu pricina, Jennifer Lopez apare îmbrăcată într-o rochie lungă, din tul, ce pare a fi chiar de mireasă și se află pe o plajă alături de câțiva dintre membrii echipei de filmări. Ceea ce atrage atenția, însă, sunt petele de murdărie de pe chipul și rochia vedetei, ce anunță un film plin de peripeții, scrie peroz.ro.

La vederea imaginilor, fanii cântăreței au complimentat-o pentru apariția răvăşitoare și felul în care arată veșnic tânără, dar au ținut morțiș să o întrebe și cum se simte în mijlocul dramei ce implică viitorul logodnei sale.

Filmul „Shotgun Wedding” urmărește nunta extravagantă a unui cuplu, care este amenințată de apariția unor criminali înarmați.

Gritco Adriana

https://shok.md/