Emily Ratajkowski, apariție controversată după ce a devenit mamă. Fanii, uimiți: „Așa arăți după ce ai născut? Cred că glumești!”

 Emily Ratajkowski, apariție controversată după ce a devenit mamă. Fanii, uimiți: „Așa arăți după ce ai născut? Cred că glumești!”

Emiily Ratajkowski este recunoscută pentru aparițiile inedite, iar acum, la câteva săptămâni după ce a născut, ea și-a revenit complet, motiv pentru care se mândrește cu un abdomen perfect tonifiat, scrie SHOK.md.

În vârstă de 29 de ani, Emily Ratajkowski, care este acum mama unui băiețel ce poartă numele Sylvester Apollo Bear, apare îmbrăcată într-o pijamă, ce-i lasă la vedere abdomenul perfect.

Fotografia inedită a atras zeci de mii de aprecieri, dar și numeroase comentarii, internauții fiind impresionați de felul în care arată: ”Doamne, ești atât de frumoasă. Tocmai ai născut.”, ”Arăți minunat. Spune-ne ce ai făcut în timpul sarcinii ca să te menții în formă!”, ”Așa arăți după ce ai născut? Cred că glumești!” ”Doamne, arăți fantastic.”, au comentat fanii.

Emily Ratajkowski a născut în urmă cu aproape două săptămâni, iar anunțul l-a făcut pe contul personal de socialzare.

„Sylvester Apollo Bear ni s-a alăturat pe pământ. Sly a sosit pe 3/8/21 în cea mai ireală, frumoasă și plină de dragoste dimineață a vieții mele”, a scris Emily în dreptul imaginii în care apare ținându-și bebelușul în brațe.

Emily Ratajkowski, celebra actrița și supermodel, a anunțat că este însărcinată la sfârșitul lunii octombrie, scrie peroz.ro.

Modelul în vârstă de 29 de ani i-a dedicat un adevărat poem copilului ei, pe fundalul unui video regizat de actrița Lena Dunham pentru Vogue. Emrata, așa cum este cunoscută pe rețelele sociale, nu a dezvăluit atunci sexul copilului ei: ”Când le-am spus prietenilor că sunt însărcinată, după ”Felicitări!” prima întrebare a fost ”Ce vrei să fie?”. Vrem să răspundem că nu vom ști genul copilului nostru până când el va împlini 18 ani și ni-l va spune el.”

Gritco Adriana

https://shok.md/