Jennifer Lopez, în rochie de mireasă pe scena de la American Music Awards 2021. Artista arată perfect la 52 de ani

 Jennifer Lopez, în rochie de mireasă pe scena de la American Music Awards 2021. Artista arată perfect la 52 de ani

Jennifer Lopez a făcut show la American Music Awards 2021. Artista i-a uimit pe toți cu apariția ei, iar interpretarea ei a fost cu totul și cu totul spectaculoasă anul acesta, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Jennifer Lopez este cu siguranță cea mai cunoscută și apreciată artistă de peste Ocean. Atât muzica ei, cât și talentul actoricesc i-au adus faima de care acum se bucură în orice moment. Îi place să fie în centrul atenției și face tot posibilul să-și mulțumească fanii atunci când are un concert.

Seara trecută, Jennifer Lopez a avut din nou ocazia să urce pe scena de la American Music Awards 2021. Se pare că artista a fost în centrul atenției anul acesta, după ce a cântat într-o rochie de mireasă, iar la final a aruncat voalul în sală la fel ca un buchet.

Artista a început spectacolul într-o rochie elegantă, în spatele unei orchestre și a cântat melodia „On My Way”, din viitoarea comedie romantică „Marry Me”, în care va juca alături de Owen Wilson în rol principal.

Cântăreața, în vârstă de 52 de ani, a reușit să-i impresioneze pe toți atunci când s-a schimbat rapid pe scenă și a trecut de la rochia elegantă, la o rochie de mireasă. Iubitul ei, Ben Affleck nu a fost în sală cu ea, însă cu siguranță a urmărit show-ul de acasă. Artista a făcut un spectacol impresionant, iar la final, pentru a încheia așa cum se cuvine, aceasta și-a aruncat voalul în public ca pe un buchet de flori.

 

Maria Palade

https://shok.md/