Jennifer Lopez și-a sărbătorit ziua de naștere pe un iaht de lux, în Saint Tropez: Sărut pasional cu Ben Affleck

 Jennifer Lopez și-a sărbătorit ziua de naștere pe un iaht de lux, în Saint Tropez: Sărut pasional cu Ben Affleck

FILE – In this Jan. 12, 2020 file photo, Jennifer Lopez arrives at the 25th annual Critics’ Choice Awards at the Barker Hangar in Santa Monica, Calif. Backed by an international concert hosted by Selena Gomez and headlined by Lopez, Global Citizen is unveiling an ambitious campaign to help medical workers in the world’s poorest countries quickly receive COVID-19 vaccines. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Jennifer Lopez, a împlinit 52 de ani sâmbătă, 24 iulie, iar aniversarea a găsit-o „topită” de dragoste, în brațele lui Ben Affleck, actorul cu care s-a împăcat, la 17 ani de la despărțirea din 2004. Din luna mai, de când s-au regăsit, imediat după separarea lui J.Lo de Alex Rodriguez, cei doi sunt parcă lipiți unul de celălalt, scrie SHOK.md cu referite la click.ro

Sâmbătă, de ziua ei, a pu ea a publicat pe contul său de Instagram o serie de fotografii, prin care vrea să demonstreze că vârsta este doar un număr. Are un tonus senzațional, iar dragostea îi dă și mai multă strălucire. Pozele sunt realizate pe iaht, iar la finalul seriei avem parte de o surpriză: prima poză care confirmă reîmpăcarea cu Ben Affleck.  .

Potrivit Daily Mail, Jennifer Lopez și-a sărbătorit ziua de naștere la Staint Tropez, pe iahta în valoare de 130 de milioane de dolari. Cele două vedete au trăit o poveste de dragoste tumultuoasă și se pare că sentimentele sunt încă puternice, la 17 ani de la despărțire. În 2002, cuplul Bennifer anunța logodna, ca mai apoi, în 2003, să amâne nunta. Un an mai târziu, Jennifer Lopez și Ben Affleck au anunțat că nu mai formează un cuplu.

 

Maria Palade

https://shok.md/