Modelul moldovean Iura Tamirov cucerește nud coperta prestigioasei reviste Harper’s Bazaar

 Modelul moldovean Iura Tamirov cucerește nud coperta prestigioasei reviste Harper’s Bazaar
0Shares

Iura Tamirov a apărut pe coperta revistei Harper’s Bazaar, ediția de iulie. Moldoveanul a „incendiat” coperta prin apariția sa nud. Tânărul are o carieră de succes în domeniul modelingului și colaborează cu mai multe branduri de talie internațională, scrie SHOK.MD.

 

„Toți suntem unici! Modelingul este locul unde trebuie să fii întotdeauna tu însuți și să încerci să faci tot posibilul, în timp ce improvizezi, cu unicitatea ta și creezi frumosul în amintiri”, povestește modelul, pentru Harper’s Bazaar.

Înainte de cariera sa în modeling, Iura a fost jucător  și antrenor de fitness. Modelul a făcut armata și  a fost instruit pentru a fi ofițer de poliție. 

„Nu m-am gândit niciodată că voi deveni model, până când o prietenă din Grecia mi-a zis că am potențial. Mi-a făcut cunoștință cu un reprezentant al unei agenții de modeling și rezultatele le cunoașteți deja!”, povestește Tamirov.

Moldoveanul colaborează cu mai multe branduri de talie internațională, printre care Dolce&Gabbana, Versace, Billionaire și a apărut pe copertele mai multor reviste celebre, precum VULKAN, NEO2.

 

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/