John Legend și soția lui nu-și fac cadouri de Crăciun: „Crăciunul este despre copii”

 John Legend și soția lui nu-și fac cadouri de Crăciun: „Crăciunul este despre copii”

John Legend și soția lui, Chrissy Teigen, au mărturisit că nu obișnuiesc să-și facă daruri valoroase de Crăciun, susținând că sărbătorile sunt despre copii și că ei sunt tot ce contează, scrie SHOK.md cu referire la profm.

John Legend a participat recent la evenimentul Nordstrom A Legendary Holiday la magazinul emblematic Nordstrom, vineri, în New York City, alături de familia sa. Aceștia își petrec anual sărbătorile în New York, iar de data aceasta artistul a oferit și câteva declarații despre cum este sărbătorit Crăciunul la ei în familie.

„Copiii și soția adoră să fie la New York de sărbători. Chiar dacă trăim în L.A. ne place să ajungem la frig și să venim în oraș să ne plimbăm, să absorbim toată energia, să ne bucurăm de lumini.”, a declarat John Legend.

Tatăl a doi copii, Luna, în vârstă de 5 ani, și Miles, în vârstă de 3 ani, John  Legend a explicat că „Luna este suficient de mare pentru a ști ce se întâmplă și Miles doar își dă seama”. Mai mult, se pare că familia lor abia acum începe să-și formeze tradițiile de Craciun. Până acum, aceștia obișnuiau să vadă Radio City Rockettes.

„A fost o suprasolicitare senzorială și un pic nebunească, dar copiilor le-a plăcut”, spune el, adăugând că Luna a plecat acasă cu o păpușă pentru nou-născuți a magazinului.

 

Cât despre cadourile copiilor de Crăciun de anul acesta, John Legend a sugerat că totul se învârte în jurul copiilor și că el și soția lui nu-și fac cadouri scumpe.

„Miles ne spune că vrea un avion. Luna a cerut un unicorn. Crăciunul este despre copii. Nu ne place să facem prea multe unul pentru celălalt pentru că avem zile de naștere, avem Ziua Îndrăgostiților, avem aniversare”, a declarat John Legend.

În loc să-și ofere cadouri unul altuia, cei doi donează în toată această perioadă bani diverselor organizații care oferă sprijin persoanelor care se confruntă cu lipsa adăpostului sau persoanelor care sunt încarcerate, precum și organizații precum Feeding America și City Harvest.

Chrissy Teigen și John Legend au pierdut un copil

Chrissy Teigen, soția lui John Legend, era însărcinată cu al treilea copil și urma să devină mamă de băiat. Din păcate, la începutul lunii octombrie a anului trecut, ea a ajuns la spital pentru a primi transfuzii de sânge. Din păcate, ea a pierdut sarcina din cauza unor complicații.

”Suntem în stare de șoc și simțim acea durere profundă despre care doar am auzit până acum, o durere pe care nu am mai simțit-o niciodată. Nu am putut să oprim sângerările și să îi oferim copilului nostru fluidele de care avea nevoie, în ciuda multelor transfuzii de sânge. Pur și simplu nu a fost destul”, a povestit Chrissy la vremea respectivă.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și