Ed Sheeran „aproape l-a ucis” pe Elton John în timpul filmărilor pentru videoclipul de Crăciun. Artistul a povestit totul în direct

 Ed Sheeran „aproape l-a ucis” pe Elton John în timpul filmărilor pentru videoclipul de Crăciun. Artistul a povestit totul în direct

Ed Sheeran a povestit că „aproape l-a ucis” pe Elton John în timp ce filmau videoclipul lor de Crăciun. Artistul a dezvăluit totul în timpul discuției cu Zane Lowe de la Apple Music, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Ed Sheeran și Elton John au filmat un videoclip muzical pentru noua lor melodie de săbători, numită „Crăciun fericit”. Recent, cântărețul în vârstă de 30 de ani a povestit și un lucru cel puțin ieșit din comun, mai exact că „aproape l-a ucis” pe John în timpul filmărilor.

În timp ce Sheeran, în vârstă de 30 de ani, și Lowe, în vârstă de 48 de ani, discutau despre noul său cântec de sărbători cu legendarul artist, cântărețul a fost sincer despre accidentul care „aproape l-a ucis” pe John, în vârstă de 74 de ani.

„Tocmai am filmat un videoclip de Crăciun. Oh, amice. Aproape l-am omorât cu un clopoțel. În videoclip, sunt imagini cu… Sunt îmbrăcat ca un fel de Moș Crăciun sexy și dau cu piciorul într-un cadou, dar cadoul avea un clopoțel mare de metal deasupra. Ne-am uitat pe filmări ulterior și am văzut că acel clopoțel a zburat pe lângă capul lui John. Cu siguranță i-ar fi spart capul. O, Doamne, groaza care a trecut prin corpul me

u când zbura prin aer. Dar videoclipul este sălbatic. Am parodiat toate videoclipurile muzicale mari britanice care au apărut de Crăciun”, a declarat Ed Sheeran.

Banii câștigați din single-ul lor vor fi donați unei cauze nobile

De asemenea, Ed Sheeran a mai declarat că atât el, cât și John, vor împărți profitul câștigat în urma lansării melodiei de Craciun și vor dona banii unor cauze care sunt speciale pentru ei. Cu siguranță că John va dona pentru Elton John AIDS Foundation, care a fost fondată în 1992. Între timp, Sheeran a spus că va dona profiturile prin Ed Sheeran Suffolk Music Foundation, care ajută copiii  sub vârsta de 18 ani să acceseze instrumente și/sau lecții de muzică.

Prietenia dintre Ed Sheeran și Elton John a înflorit cu adevărat de-a lungul anilor, iar cântărețul „Shivers” a dezvăluit că John chiar îl sună în fiecare zi.

„Oamenii cred că exagerez și mint când spun că sună în fiecare zi. Mă sună în fiecare dimineață. Chiar dacă sunt 10 secunde, în fiecare dimineață sună”, i-a spus Sheeran lui Lowe în noiembrie.

A fost unul dintre acele telefoane zilnice care i-a determinat pe John și Sheeran să scrie împreună „Crăciun fericit”, a explicat Sheeran. „Elton m-a sunat în ziua de Crăciun să-mi spun Crăciun fericit. M-a sunat în ziua de Crăciun și mi-a spus: „Step Into Christmas” este pe locul 6 în topuri, iar eu am 74 de ani și încă mai am hit-uri în topuri, asta e grozav! Vreau să mai fac o melodie de Crăciun, o faci cu mine?”, a declarat Sheeran la postul de radio olandez NPO Radio 2 în octombrie.

 

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și