Johnny Depp, mai bogat cu trei milioane de lire sterline, într-o singură oră

 Johnny Depp, mai bogat cu trei milioane de lire sterline, într-o singură oră

Johnny Depp a devenit mai bogat, în doar o singură oră, cu trei milioane de lire sterline! Actorul a scos la vânzare o parte dintre tablourile pe care le-a picat, iar fanii s-au îngrămădit să le cumpere, scrie SHOK.md, cu referire la presa străină.

Actorul a scos la vânzare o parte dintre picturile sale, iar fanii au fost mai mult decât încântați! Picturile s-au vândut ca pâinea caldă, în mai puțin de două ori, iar conturile lui Johnny Depp au devenit mai mari cu trei milioane de lire sterline.

Colecția pe care Depp a scos-o la vânzare se numește Friends and Heroes și prezintă oameni care au avut un impact deosebit asupra vieții actorului. Între personalitățile desenate de Depp se numără Keith Richards, Bob Dylan, dar și celebra actriță Elizabeth Taylor.

„Întotdeauna am folosit arta pentru a-mi exprima sentimentele. Picturile mele sunt parte din viața mea, dar le-am ținut pentru mine și m-am limitat. Nimeni nu ar trebui să se limiteze niciodată”, a declarat Johnny care, între timp, a decis să împărtășească publicului și această pasiune a sa, nu doar cea pentru cântat.

La începutul lunii iulie, Johnny Depp a reușit să vândă și o serie de NFFT-uri pentru suma de 600.000 de lire sterline, bani pe care i-a donat apoi unei organizații caritabile.

 

Citește și