Johnny Depp, o nouă mărturie despre relația „oribilă” cu Amber Heard: „Singura persoană pe care am abuzat-o în viața mea sunt eu însumi”

 Johnny Depp, o nouă mărturie despre relația „oribilă” cu Amber Heard: „Singura persoană pe care am abuzat-o în viața mea sunt eu însumi”
0Shares

Actorul Johnny Depp a fost din nou prezent în faţa instanţei pentru a depune mărturie în procesul deschis împotriva fostei sale partenere pentru defăimare. Potrivit presei străine, acţiunea care a început pe 11 aprilie, va dura șase săptămâni, scrie SHOK.md, cu referire la cancan.

Depp o dă în judecată pe Amber Heard pentru calomnie din cauza unui articol de opinie din 2018 pe care l-a scris în Washington Post, în care a discutat despre abuzul domestic. Avocaţii actorului spun că articolul sugerează în mod fals că Heard a fost abuzată fizic şi sexual de Depp pe când erau căsătoriţi.

Într-o nouă zi petrecută în tribunal, Depp a fost interogat de avocatul lui Heard, Ben Rottenborn.

A fost întrebat despre înregistrările audio ale discuţiilor cu Heard și dacă ea a fost singura persoană care a avut o problemă cu abuzul de alcool.

„Domnule, dacă cineva a avut o problemă cu băutura mea, în orice moment al vieții mele, am fost eu”, a răspuns Depp.

„Singura persoană pe care am abuzat-o în viața mea sunt eu însumi”, a completat actorul.

Actorul spune că nu a fost niciodată „un nebun”

Săptămâna trecută, Amber Heard a fost prezentă în sala de audieri şi a ascultat cu atenţie declaraţiile celui care i-a fost soţ timp de doi ani.

Invitat de unul dintre avocaţii lui să vorbească despre consumul de droguri, Johnny Depp a dezvăluit că dependenţele lui au început la vârsta de 11 ani.

„Am făcut-o pentru a scăpa de natura haotică a vieţii pe care o trăiam atunci”, a mărturisit actorul, care s-a apărat totuşi spunând că nu a fost „niciodată un nebun care ar fi avut nevoie să se drogheze tot timpul”.

Deşi a recunoscut că a fost timp de mai mulţi ani dependent de substanţe interzise, chiar înaintea relaţiei sale cu Amber Heard, starul hollywoodian a explicat în faţa instanţei că a recurs la acele droguri ca la un fel de „automedicaţie” şi că nu a „pierdut niciodată controlul”.

„Caracterizarea făcută de Amber Heard despre aşa-zisa mea toxicomanie este grosier exagerată şi, îmi pare rău să o spun, dar mare parte din ea este pur şi simplu falsă”, a adăugat Johnny Depp.

0Shares