Jucătorii lui Villarreal, în delir după eliminarea lui Bayern Munchen: „Ceea ce am reușit este fantastic!”

 Jucătorii lui Villarreal, în delir după eliminarea lui Bayern Munchen: „Ceea ce am reușit este fantastic!”

Villarreal s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor, marți seară, 12 aprilie,  după egalul din deplasare cu Bayern Munchen, scor 1-1 (0-0). În manșa tur, echipa spaniolă s-a impus cu 1-0, scrie SHOK.md, cu refrire la digisport.ro

Nemții au deschis scorul în minutul 52, prin polonezul Robert Lewandowski, după o pasă a lui Thomas Muller, dar nigerianul Samuel Chukwueze avea să dea marea lovitură, în minutul 88, și să calificare ”Submarinul Galben”.

Villarreal ajunge în semifinalele Ligii Campionilor doar pentru a doua oară în istoria clubului. Precedenta performanță a fost reușită în sezonul 2005-2006, când echipa spaniolă a fost eliminată de Arsenal Londra în penultimul act al competiției (0-0, 0-1).

Atacantul Gerard Moreno și colegii săi sunt extrem de mândri de jocul prestat și de performanța reușită, pe terenul uneia dintre cele mai puternice formații din fotbalul mondial.

„Suntem foarte fericiți. Mi-a trecut prin cap de la tragerea la sorți că ne putem califica. Cum joacă acestă echipă, cum crede în forțele ei și încrederea avută, poate mișca munții.

În prima manșă am făcut greșeala de a nu-i „termina”, dar asta ne-a motivat. Am marcat golul care ne-a oferit calificarea. Ceea ce am reușit este fantastic. Am jucat împotriva unor formații foarte mari și am ajuns în semifinale, cu cel mai mare entuziasm. Meritam această calificare.

Va fi foarte greu în semifinale. Foarte greu, indiferent că va fi Benfica Lisabona sau Liverpool. Până atunci, ne vom bucura de această seară”, a declarat Gerard Moreno, la finalul partidei cu Bayern Munchen, conform Marca.