(video) Steven Seagal, printre puținele celebrități care îl mai susțin pe Putin. Actorul și-a sărbătorit ziua de naștere la Moscova

 (video) Steven Seagal, printre puținele celebrități care îl mai susțin pe Putin. Actorul și-a sărbătorit ziua de naștere la Moscova

(FILES) This photo taken on March 13, 2013 shows Russia’s President Vladimir Putin and American action movie actor Steven Seagal visiting a newly-built sports complex of Sambo-70 prominent wrestling school in Moscow. Hollywood tough guy Steven Seagal has had his blues gig cancelled at a festival in Estonia following an uproar in this formerly-Soviet ruled Baltic state over the star’s pro-Russia views, the authorities said on July 29, 2014.,Image: 289810162, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia

Steven Seagal a rămas printre singurele celebrități occidentale care îl mai susțin pe președintele rus. Gérard Depardieu, Silvio Berlusconi și alții s-au dezis de Putin și condamnă invazia Ucrainei, scrie SHOK.md, cu referire la ziare.com.

Într-un restaurant de lux din Moscova, a curs șampania în timp ce oaspeții în rochii de cocktail și costume scumpe au dansat toată noaptea. Ei s-au adunat duminică, 10 aprilie, pentru o petrecere care a sărbătorit ziua de naștere a lui Steven Seagal: actorul de origine americană a împlinit 70 de ani. Actorul e mai degrabă cunoscut pentru rolul unor polițiști și experți în arte marțiale, în filme de acțiune.

„Fiecare dintre voi sunteți familia și prietenii mei. Și vă iubesc pe toți”, a spus Seagal, purtând cămașa lui neagră supradimensionată. „Suntem împreună, la bine și la greu”, a adăugat el, potrivit The Guardian.

Lângă Seagal la masă au stat unii dintre cei mai importanți susținători ai Kremlinului din Rusia, inclusiv redactorul-șef al rețelei de știri controlate de stat RT, Margarita Simonyan, și Vladimir Soloviev, unul dintre cei mai cunoscuți propagandiști ai țării.

Actorul, care se autodescrie drept budist, are de multă vreme o relație strânsă cu președintele rus Vladimir Putin și i s-a acordat cetățenia rusă în 2016.

El a numit anterior anexarea Crimeei de către Putin „foarte rezonabilă” și l-a descris pe președinte drept „unul dintre cei mai mari lideri în viață ai lumii”.

De la începutul invadării Ucrainei de către Rusia, el și-a sporit sprijinul pentru Putin, spunând într-un interviu recent că o „entitate exterioară” a fost de vină pentru că a pus cele două țări una împotriva celeilalte.

Citește și