Justin Bieber, pregătit să devină tată. Vrea să pună familia pe primul loc

 Justin Bieber, pregătit să devină tată. Vrea să pună familia pe primul loc
0Shares

Justin Bieber a mărturisit că își dorește să devină tată. Speră ca soția sa să rămână însărcinată cât mai curând, scrie SHOK.md cu referire la click.

Cântărețul  Justin Bieber  a mărturisit că își dorește să devină tată. Într-un nou documentar, el a declarat că speră că soția sa, Hailey Baldwin Bieber, va rămâne însărcinată cât mai curând. În documentarul ”Justin Bieber: Our World”, starul prezintă scene din viața lui. El spune că este decis să pună familia pe primul loc, înaintea carierei. În timp ce soția sa se înroșește, el o întreabă în film: ”Ce ar fi să încercăm la sfârșitul lui 2021?”

Soția are probleme cu fanii lui

Fotomodelul Hailey Baldwin Bieber a povestit coșmarul pe care îl trăiește de când s-a măritat cu cântărețul Justin Biber. Fanii lui nu mai contenesc să o critice. După ce s-a căsătorit cu Bieber, în 2018, era în al nouălea cer de fericire. Nu se aștepta să apară neplăceri. Ea a devenit, însă pe zi ce trece, ținta unor atacuri pe care le suportă tot mai puțin. De aceea, nu mai folosește nici rețelele sociale. Fanii o compară cu fosta iubită a starului, Selena Gomez. În comentarii, lui Hailey i se spune mereu că Selena era mai bună ca ea pentru Justin Bieber. Justin Bieber a mărturisit că își dorește să devină tată.

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/